keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Adalmiinan Helmi

Heipä hei!

Oli ilo ja kunnia osallistua keskiviikkona 5.11 paikallisen ihanan sisutuspuodin kutsuvierasiltaan :)

Adalmiinan Helmi ei petä ikinä! Niin kaunista, on sitten kesä taikka talvi.

Vuoden kruunaa ehdottomasti Adalmiinan Helmen Joulu <3

Oikeastaan allekirjoittaneelle ei edes tule joulu, ilman ettei poikkea kerran, kaksi, kolme...paikallisessa ihastuttavassa navettamiljöössä.

Adalmiinan Helmi täytti 10-vuotta. Onnea!

Olin ystävä-hyvän seurassa, kysyin  lähteekö hän mun aveciksi, kun kerran ollaan sielunsiskoksia ja kovia sisustajia. Onneksi molemmille työvuorot soi kunnian osallistua.

Kuvat on nyt navetan sisältä, puhelimen johto on jossain hukkapaikassa, ja sillä otin ulkokuvat. Mutta sisätila se kaikkein paraspaikka on :)Kiitos Annarina Adalminan Helmen emäntä, kiitos ystävälle ja heippa niille tutuille jotka tunnistin väkijoukosta :) Nähdään taas - pian!

Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos osallistumisesta joulun tunnelmailtaamme. Oli suuri ilo nähdä tuttuja, rakkaita asiakkaita ja viettää iltaa tavallisuudesta poiketen teidän kaikkien seurassa. Näitä hetkiä on kannustavaa muistella, niistä saa inspiraatiota ja voimia. Upeaa loppuvuotta, tervetuloa piipahtamaan taas, KIITOS, Annarina/Adalmiinan Helmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, varmasti poiketaan :)) Moni juttu jäi hyllylle, joten niitä on pakko tulla tässä hakemaan:)

   Poista
 2. Voi mikä aarreaitta ! Varmasti tunnelmallinen ilta teillä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli erittäin tunnelmallista:) Kannattaa poiketa!

   Poista
 3. Oijoi,mikä paikka! Ja tuo "hörsylätuoli" vei ihan mun sydämen!!! Myykö ne siis tuollaisia tuolinpäällisiä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei....nyt en olekkaan satavarma asiasta. Mutta tässä on linkki Adalmiinan sivulle, jossa on asiaa Arte Pura tekstiileistä:)) http://www.adalmiinanhelmi.fi/

   Poista
 4. Näyttää aivan ihanalta paikalta! <3
  Siellä varmasti aika kuluu pelkästään kauniisti esille laitettuja tavaroita katsellessa. :) Niin ja ideoita hakiessa. ;)
  Huomasin eräästä joululehdestä, että täällä Tampereella Tallipihan joulukylä aukeaa 22.11. Siellä ei olekaan tullut aiemmin käytyä, mielenkiinnosta joku kerta voisi piipahtaa. ;)

  Rentoa viikonlopun alkua sinulle sinne! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä aikaa menee ihan vain ihaillessa tuota miljöötä. Paljon saa myös vinkkejä omaan kotiin. Oi Tampereen Tallipihan joulu kuulostaa ihanalta...kunpa pääsisikin tuonne joskus!! Hyvää viikkoa myös sinulle!

   Poista