keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta, pysytään kartalla!

Uuden vuoden kuvin toivottelen teille oikein hyvää ja turvallista Uutta Vuotta!

Blogin pito ollut syksystä asti mietinnässä tai sen jatko, osin tekisi mieli siirtyä omaan fb:n puolelle, mutta katsotaan nyt. Ilmoittelen jos tämä hiljenee tyystin! Vielä en ole luonut fb:n Villa Wallinia;)

Uusi vuosi menee poitsun kanssa oleskellen, viereinen kaupungintalo paukuttelelee raketteja lapsiperheiden iloksi ja niitä ollaan menossa katsomaan. Ostin myös pitkiä tähtisadetikkuja pojalle. Ranskikset ja nakit, ei sen kummempaa ja cocista kyytipojaksi:))

Eilen sain taas sen kuuluisan sisustushepulin.... :D pistin vanhan oven tuttuun nurkkaan pianon kaveriksi ja teippasin tuollaisen merikartan seinälle. Siinä komeilee Rymättylän ja Kustavin merikartta. Ostanut sen muutamia vuosia sitten kirpulta. Ihan on tuollainen Jeannen tyylinen?

Kartta lähti yönaikana lattialle matoksi ja nyt pistin sen vahvalla kaksipuolisella teipillä kiinni! Kummasti siihenkin rapsahdukseen heräsi ja hetken mietti mikä jumaliut se oli!!?

Mutta nyt kuviin:T: Anne-Mari

9 kommenttia:

 1. Niin tavattoman kaunista <3 Kartta voisi tosiaan olla jdl:n mallistosta :) Oikein Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja samoin sinulle<3 Niinpä, ja hinta murto-osa Jeannen kartasta;)

   Poista
 2. Oi kuinka ihanan vanha tunnelma <3
  Oikein ihastuttavaa uutta vuotta sinulle Anne-Mari!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Älä ny sinne naamatauluun mee - apua!? Mistä mä sitten luen sun kuulumisia ☺

  Ihanaa vuodenalkua, Anne-Mari! Kuvat ovat taas vain niin *huoh* ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä?? Sieltä naamakirjasta;)) Ollaan nyt toistaiseksi aloillaan ja kerron kyl jos muutto tulee... Hyvää UuttaVuotta myös sinne päin<3

   Poista
 5. Hyvää Uutta Vuotta sinnekkin.Taas vaan huokailem kun kauniita kuviasi katselen.Mullakin on blogilla fb sivu jossa vaan aina julkasen täällä kirjoittamani ja joskus jotain muutakin.Pidä molemmat se on helppoa ja vaivatonta :D.

  VastaaPoista