sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pieniä muutoksia

Heippatirallaa!

Tää oleskelu ruppee maistumaan puulta! Ja oma kodin seinät kaatuu päälle-ei maha mittään!!

Joten eiku mööpelivalssaamaan!!

Pyyhe apuna siirsin klaffilipaston ja peililipaston paikkaa suitsait-sukkelaan:))

Tää projekti on ollu mielessä jo kuukausia, en saanut vain aikaiseksi. Ja tää joutenolo on kuin luotu pikku askareille, samalla tulee uusia asetelmia luotua ympärille.

Tulikin kiva, ainut harmi on nuo seinällä olevat ruuvinjäljet, jotka paikkasin tuolla rautakehyksellä ja rukinpyörällä. Ihan ok, katsotaan jos jotain muuta pälkähtää mieleen niin sitten taas muutellaan. Mutta nyt näin.

Olkkari on toisesta suunnasta hiukan höm...sekaisin joten kuvasin sen osan mikä on valmiina. Makkarin muutoksen näette sitten kun saan sen myös raivattua.

P.S: kuvat on mitä ovat....hämäriä...                       Pientä joulua onpi vielä esillä sillä muori on tulossa vielä joulua katsomaan, ylihuomenna viimeistään kuusi puretaan kellariin ja loputkin koristeet katoaa esiltä. Jotain valoja, ehkäpä myös nämä metsäneläimet saa vielä olla paikoillaan ja tämä pikkukuusikin emalikannussaan.

Kyllästyn äkkiä kun aloitan ton hössötyksen tyyliin lokakuussa;)

Nyt taas loppuja tavaroita raivaamaan, pääsee taas illalla leffojen pariin.

Terkuin: Anne-Mari4 kommenttia:

 1. Vaihtelu virkistää ja nyt olet taas erilaisessa ympäristössä, kuitenkin siinä tutussa ja turvallisessa<3 Tekee ihan hyvää toisinaan siirrellä mööpeleitä siten se kummasti virkistää, kun katselee toisesta näkökulmasta. Sait kivan ja viihtyisän oloista ja mikä sen mukavampaa, kuin nauti täysillä kaikesta mitä kaikkea kaunista on ympärilläsi ja sano ääneen täällä on kaunista ja ihanaa, viihdyn täällä tosi hyvin! Ja vielä kun jouluisat menevät säilytykseen, niin taas näyttää erilaiselta.
  Minäkin vaihtelen huonekalujen paikkoja aika useinkin, mutta kumma kun ne aina sitten päätyvät taas siihen missä olivat olleetkin:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joskus (useinkin) ne mööpelit palautuvat tutuille paikoilleen. Mutta nyt uskon tuon peililipaston jäävän tähän. Syynä oli myös se, että tarvikkeet oli aina levällään ja olohuone oli epäsiistin näköinen. Makkarissa nyt tuskin askartelen, joten keittiöön taas palaan näpertelemään:)

   Poista