torstai 16. huhtikuuta 2015

Sinivalkoista

Morjensta!

Täällä iso luuta lakaisee...mun loma menee normikaavan mukaan, että huushollia pyöritään vasemmalle ja oikealle:D

Tavaroita menee ulos ja tavaroita tulee sisälle!

Heippa on sanottu mallinukelle, piianpeilille, pitsikaapille ja konjakkikaapille! Ja kassilliselle pientavaralle...ei tuu ikävä;)

Tervetuloa on sanottu uusille verhoille, tyynyille ja yhdelle lipastolle joka nököttää paketissa, taattua ikea kamaa luvassa makkariin. Poika kun tulee työharjoittelusta, on innokas puurtaja valmis siirtymään äiteensä avuksi. Tai mä katselen vieressä...

Eilen oli nuorin kummilikkani mukana Ikea reissulla, ja hauskasti sain kokea miten tyttö huudahti aina välillä "hei, täällä on sinistä..."Kiitos avusta M,J ja A, olikin kivaa seuraa, ja nopeaa:))

Tänään juoksin postiin kun verhot saapui express-pikana, ja alkoi helvattu silitys urakka, mutta kun sieluni silmin näin nämä ikkunassa, pienet silitykset ei lannistanut intoa. Eino-kissakin antoi rauhassa mun touhuta, siirtyi vähin äänin takavasemmalle;) Valmiit verhot kävi vähin äänin nuuhkimassa, reppana surkeana kattoi kun pitsiunelmat vietiin pois. Niissä olikin hmm...vammoja?


Seinälle tulee jotain kivaa, tilauksessa on. Matto on kysymysmerkki, joko olen kohta ilman tai etsintä jatkuu...ihan puuvillamattokin kävisi...katsellaan...
Sinivalkoiset raidat, hiukka vaikeeta tää kuvaaminen. Verhot Jotex (makkari sai myös uudet)


Tyynyt H&M


Lasinaluset <3 Vitsi ku ihanat. H&M

Telkkarin yläpuolelle tulee hyllyt vielä (hommattu on), seinäkaappia en myy, vaan mietin sen kohtaloa. Menee varmaan säilöön.

Makkariin tulee kanssa uutta luukkia, verhot siellä jo heiluukin....siitä sitten joskus kun tää kaaos selkenee:)

Nyt taas näpertelemään sisustusta kuntoon. Hitsi ku kylmä, en oo parveketta viitsinyt yhtään laittaa kuntoon ja orvokitkin on jäänyt noihin systerin tuomiin. Parveke jatkaa sinivalkoista teemaa sitten kesänä, kuten muutkin huoneet.

O hoi...T: Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Kaunista...kiva tuo taulu sohvan yläpuolella. Oon etsiskellyt verhoja, mutta meillä on huonekorkeus 2.70 ja nuo valmisverhot pakkaa oleen liian lyhkäisiä. Kangasta pitäisi ostaa, mutta kun oon niin laiska ompeleen...edes suoraa saumaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa se verhomitta 250 olla pisin valmisverhoissa? Joo, itse olen tyytyväinen kun saa huokeasti 20,- verhot olkkariin ja samanhintaiset oli makkariinkin. Näin se mieli muuttuu....mutta mulla on ollut sininen kausi joskus vuosia sitten. Ja samalla tuo merellinen tyyli.

   Poista
 2. Minä sanoin aina ja kirjoitin blogiinkin ettei meille tule koskaan enää sinistä..no ei pitäisi sanoa et ei koskaan, sillä löysin kirpparilta vaaleansiniset verhot ja sopivasti niitä oli kolme ne ei ollut kun 3e/3kpl..niin ajattelin et ei ole suuri riski investoida..mutta nehän on just ihanat tosin jouduin niitä pidentämään vaan niistä tuli vieläkin paremmat..
  Sininen on raikas väri ja kauniit on sinun verhot varo sit muutens ettei kissa hyppää parvekkeelta, aikoinaan kun asuin yksin niin minun kissa hyppäsi tokan kerroksen parvekkeelta alas, no onneksi oli nurmikkoa alla eikä ollut moksiskaan hyppäämisestä, tosin sai kyllä aina varoa ettei tee toiste :) ihanat lasinaluset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varon, Eino on nyt vielä hiukan säikky mutta tietenkin utelias. Tuskin pääsee loukkaamaan koska olen ykkösessä ja samoin nurmikko alla, muta onhan se liikenne kumminkin nenän edessä ja tuskin osaisi varoa yhtään autoja tai fillareita. Aattelin valjaissa pitää parvekkeella sitten kun aukeaa terassikausi:) Kyllä, sininen on taas pitkästä aikaa niin raikas. Pelkkä valkoinen alkoi ahdistamaan!!

   Poista
 3. Pitkästä aikaa ihania kuviasi katselemassa.
  Harmi kun tuntuu ettei oikein enää jaksa muiden blogeissa vierailla kuten joskus aiemmin...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista