torstai 23. huhtikuuta 2015

Lämmin rottinki

Heippa!

Täällä on saatu pari uutta piensisustustavaraa, mutta sitäkin ihanimmat <3

Paikalliseen tuli hetkeksi aikaa pikkuruinen kirppis, joka myy niin hyvää tavaraa, että ovat kuin suoraan sisustuskaupasta ja niinhän osa onkin.

Olin tyyliin ikkunaostoksilla ja meinasin jättää kuolavanan jälkeeni....eiku yhteyttä kirppiksen pitäjiin ja varausta päälle. Tyttäreni laitoin hakuhommiin, sillä iltavuoro esti itse hakemasta niitä.

Vannotin tytärtä, että laittaa kuvaa heti tulemaan kun ne ovat ostettu!! Ja töissä piti salaa kurkkia sitä kuvaa sitten,  kaunis oli asetelma ja teksti tyttären tyyliin: siin o ;)

Sinne jäi vielä yksi juttu, mutta tyttären ilme oli sen mukainen, että laitoin sormet ristiin ja poikkesin tänään heti töiden jälkeen sinne...ja siellä oli edelleen se kolmas esine :)) Happy me :)

Elikkä lampunvarjostin ekana:
On se kaunis <3 ja hinta 10e !

Ja ilman valojakin on kaunis <3Ja tämä liitutaulu <3 Niin lähti syrjään toistaiseksi kuormalavasta tehty seinähylly...


ja nämä lasinalustat kävin pelastamassa tänään <3

Ja nuuhkin jokanurkan putiikista että vieläkö on rottinkia...no ei ollut, mutta kaikkea ihanaa, sitä mun entistä tyyliä...kyllä löytyi.


Vielä on kesken mun sisustus, makkari tarvitsee jotain....olohuoneesta puuttuu ne hyllyt, tai siis ne on, mutta porausapu on jossain...no onhan tässä aikaa...

Postista ootan jotain ihanaa (aina tulee ihanaa:))) ja ne ovatkin RM-huutiksesta. Ekaa kertaa huusin, ja periksi en antanut! Viime sunnuntaina piti ottaa voittotanssi kun selvisi, että olen niitten uusi omistaja.

Niistä sitten kun paketi on kulkeutunut kotiin.

Nyt näkemiin taas, ja sorry kun en ole ehtinyt jättämään puumerkkiä teille blokkaajat. Käyn kyllä selaamassa postauksenne <3

T: Anne-Mari

3 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitosta tytöt :)) Tuo lamppu on todella ihana, illalla kun sen sytyttää on niin romanttinen valonlähde <3

    VastaaPoista