lauantai 14. tammikuuta 2012

Ripaus

mustaa väriä! No kuvakoosteessa ei nyt kovin mustalta näytä:) Kunhan nyt jonkinlaisen otsikon värkkäsin:) Mutta onhan mulla iso musta kynttilä, ja uusi kynttiläkoru kaunistaa sen kyljen.....Sopii oikein hyvin kammariini:) Pitänee ostaa lisää mustia kynttilöitä!


Ja joskus ei näköjään kyllästy johonkin sisustusasetelmaan, ja mulla se on oikeastaan tämä. Kannu on saanut pitää paperirullansa, yhden olen saanut ja toisen ostin Adalmiinan Helmestä. Tuo tötterö...olen ajatellut liimata siihen uuden kuvan...Madonnankuva varmaan<3
Ja Just Cola-taulu on edelleen kiva!Näin mainoksen jostain liikkeestä, joka myy näitä uus-vanhoja kelloja hintaan 85 euroa. Omasta vanhasta pulitin 3 euroa! Ja patteriakaan en ole vielä tarvinnut vaihtaa..


Tämäkin taulu on monesta blogista tuttu. Mullakin ollut vuoden verran tämä, oli siis aivan ehdoton ostos kun tämän näin!! Samoin kävi käkikellolle:)


Ja omia tötterö-tekeleitä...


ja omistan minä tosi vaannhaaan  arkkupöydän<3 Josta en ikuna luovu!
Ja tuollainen pallokasvi on mullakin...muovisena, mutta oikein nätti. Talolyhdyn hankin jouluksi ja musta laatta on sen alla, jotta mun pöytä ei pala!

Onhan näissä kuvissa nyt sitä mustaa väriä, eikä yhtään hullumpaa?

Voipi olla että tuleva lomaviikko on iisi sellainen. Keittiön seinät saa odottaa väriä, mutta jospa toi keittiön kaappi valkenee...katsellaan:)) ja kynttilänpätkiäkin on kerätty vadillinen, eli mulla voi pyörähtää vaikka kynttilätehdas käyntiin? Mutta lupaa en mitään. Mä olen vähän sellainen tuuliviiri, tänään toista ja huomenna onkin jo eri fiilis!

Voikaahan hyvin sisaret<3

5 kommenttia:

 1. Mukavaa tulevaa lomaviikkoa! Kivalta näyttää mustat piristykset siellä, ja tuo arkku, ihana!

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia taas! ja tuohon edelliseen postaukseen: mun mielestä se verhonpidike on kiva kiiltävänäkin. :)
  mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanaa siellä kuvissasi näkyy, tykkään!
  Oikein mukavaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
 4. * Maikki: Kiitos tänään on eka lomapäivä:)
  * Kotomon Taina: kyllä, kyllä, verhopidike pysyy omassa värissään:)
  * Susanne: Kiitoksia<3
  * Sari: Kiitoksia<3 Tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista