keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Verhoilua

Juu, en osaa ommella. Se ei ole kiinni etten haluaisi, oppi vaan ei ole mennyt perille. Olisin todella onnekas jos käsissäni pysyisi lanka ja neula. Virkkuutyöt kiinnostaisi ja ompelu hommatkin.
Jokatapauksessa aihe liittyy siihen, että olen "ajatellut" jo kauan, että keittiön oviaukossa olisi kiva olla joku verho viritelmä. Hmm..poika kyllä sanoi aamulla, et laita...kaikenmaailman rimpsuja saa taas väistellä! Heti kun koululainen lähti, tämä äitimuori kaivoi esille pari valmisverhoa...ja vartti kun verhot oli viritelty! Katsotaan kuinka kauan ne pysyy, vai käykö niin kun murkku tulee keittiöstä lautanen pullollaan ruokaa, verhot tulee perässä...?
Tai verhoissa on ketsuppia, rasvaläikkiä.....ja jestas kun se villitys tulee kylään? : /

No laitan tässä kuvia niistä (voipi olla et seuraavan kerran huomaatte että ne on hävinnyt:))Keittiöstä päin.....


Olkkarista päin.....


Ja yksityiskohtaa....


Ripustinketjuun laitoin " ranskalaista romantiikkaa"....


Tuo verhokoukku meni käsivoimalla karmiin kiinni.....pitäisikö se tuputtaa vaaleaksi?


Keittiöön raahasin taas monenkokerran?? korituolit paikoilleen...
Hakusessa uusi keittiömatto.


Siinä sitä tavaraa! Siis keittiöön seiniin voipi tulla piankin uusi väri...yläosaan vaahtokarkin väristä v.punaista ja tämä ruskea kaappi tulee valkoiseksi!! Jos olis taitoa (ja velikultia ei viitsi vaivata) joku kiva pikkukukallinen tapetti olis aika poikaa.
Sen jälkeen seinien taulut ym asetellaan uudellen asetelmiin.

Yksi projekti meni hutiin...piti naarmuttaa pikku metallipöytä kuluneeksi,mutta mokomassa maali niin tiukasti kiinni, että piti yrittää vielä työkaluilla raapia, mutta sekään ei auttanut. Pöytä tahtoo pitää maalinsa, niin olkoot sitten. Johan tässä tuli jo touhuttua!

Leppoisaa päivänjatkoa<3

3 kommenttia:

 1. Onpa täällä muutoksen tuulahdukset käyneet sitten viime näkemäni! Verho sopii kauniisti oven tilalle on kuin se olisi siinä aina ollut. Itse en maalaisi koukkua sopii hyvin noin ja toisen pariksi.
  Paljon kaunista silmänruokaa joita ilokseen silmäilee:)
  Kyllä se on vaan niin kiva sisustaa ja muuttaa siitä pidän itsekkin, vaikka välillä ja aika usein mietin nautin ja vaan lepäilenkin leppoisasti niin ja enkä myös minäkään ompele:)

  Kiitos kuvistasi oli ihanaa katsella niitä ja nautinnollista illan jatkoa ja kauniita unia:)

  VastaaPoista
 2. * Sirkka: Kiitos ystävä hyvä:) Olen itsekkin samaa mieltä, että koukku saa jäädä maalaamatta. Kattoo nyt mitä ideoita pikku lomallani pukkaa vai onko se vain kirja ja rentoa oleskelua, ilman sutimista:))

  * Katariina: Kiitos:) Ja kiva kun liityit lukijaksi<3

  VastaaPoista