keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sillä siisti

Parit vapaapäivät koittaa, onpi kiva niitä viettää kun laittaa "kartanonsa" kuntoon. . . pyyhkii pölyt, huudattaa imuria, vaihtaa petivaatteet ja ottaa loppuillan rennosti katsellen digiboxista tallennettuja sarjoja pois alta. Jossain vaiheessa tuli hommattua uusia petivaatteita vähän sieltä ja täältä kun kohdalle osui jotain nättiä. Nyt petasin itselleni ruususen unet-lakanat:)
Ruusujen alla nähdään kauniita unia ja herätään virkeänä, niin toivon!


Ja sohvapöydän pintakin sai uudet asetelmat. Peuransarvetkin pääsi taas enempi esille, vaikka kevät onkin.


Ja tuo koristemunakin saapi olla esillä vielä.

Nyt mummeli käy pesulla ja sit katselemaan Kosto-nimistä sarjaa boxilta. Minä tykkään<3

P.S: tänään satoi räntää, rakeita, tuuli ja oli tosi koleaa +3 astetta. Nyt paistaa aurinko ja uhataan tännepäin +15 astetta lämmintä.....sitä odotellessa !
T: Anne-Mari

12 kommenttia:

 1. Vielä jos lakanat ovat kuivuneet ulkona, niihin tulee aivan ihana tuoksu. Ja mankeloinnin jälkeen, ah, niin sileät...
  Kivan kesäisen näköistä olet laittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotellessa kun saa lakanat kiikutettua ulos:) Puhtaan pyykin tuoksua ei voita mikään:))

   Poista
 2. ihania kuvia taas. itekin olen nyt kierrelly kirpiksiä aika paljon.tai siis tota aarresaarta,ku työttömällä on tätä aikaa =)mä olen nyt etsiny etupäässä arabian ja iittalan astioita halvalla. huutonetistäkin olen pari myrna-astiaa ostanu.sen astiaston kun sais kokonaisena ni olisin tosi tosi onnellinen =)nähdään taas joskus.viimestään juhannuksena eikä vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppikset on aarreaittoja! Tosin aina ei löydy mitä etsii. Pikkuhiljaa kokelmasi varmasti karttuu. Juu varmasti nähdään, voipi olla että ennenkin:))

   Poista
 3. Kylläpä onkin kauniit lakanat, noissa näkee takuulla hyviä unia:)

  VastaaPoista
 4. Ah,miten vaaleaa, raikasta ja kaunista!!

  VastaaPoista