keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Vastarannankiiski

Voi kauhistus! Siis kun bloggeri meni näin muuttumaan. Muutenkaan en ole vielä sujut tämän kanssa, ja taas saa  opetella uutta. . . tottuuko tähän??

Töissä oltu niin, ettei mitään muuta sitten olekkaan tehty. Askartelut siivosin pois. Pidän luovan paussin. Ehkä kehittelen päässäni jotain uutta. Maalattavaa ois, pientä sellaista ja tutulla valkosella värillä.
Isompi homma ois maalata nuo mun kaksi korituolia valkoseksi, se on ollut jo vuoden projekti, mut mikä hätä tässä!
Pölyrätti heilui yks ilta ja samalla tavarat meni A paikasta B paikkaan, niinkuin monesti tuppaa käymään.
Nämä tipuset ovat olleet piilossa "vuoskymmenet", maalattu on vuosia sitten. Taidan nostaa nämä esille tänä kesänä. . .jospa löytävät paikkansa missä siipeillä;)


Linnut on saatu entiseltä naapurilta, joka veisti ne yhdestä puupätkästä, taitava:))

Huomenna taidan mennä hakemaan orvokkeja. . .ainaskin jokusen<3

T:Anne-Mari

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja nuo valkoiset linnut ovat kauniit!

  Mukavaa orvokin etsintää:)

  VastaaPoista
 2. Unohdi kysyä, mitä muutosta tarkoitat?
  Mulla on bloggeri ollut samanlainen jo pitkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallintapaneeli muuttui. On vähän modernimpi ilme, menee hetki kun etsii oikat nappulat. Tosin blokkeri varoitti jo aikojasitten sen muutoksesta ja sen olisi saanut sitten heti käyttöön....en ottanut ja nyt sitten itse vaihtoivat. Kai siihen tottuu:)?
   Orvokin metsästys jäi...sataa, sataa!!

   Poista
 3. Mä otin sen heti käyttöön, kun se esiteltiin. Tykään kovasti. En ole huomannutkaan, että vanhaa on voinut käyttää näin pitkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tähän totun...moni muukin on manannut tätä, mut kaikkeen tottuu;)

   Poista
 4. Sama oli minulla tänään olin aivan ymmällä ja ei ollut ihan ensimmäien kerta, kun vaihtui! No selvisin jotenkuten, mut kuvat tulivat eripari järjestyskessä:) saa nähdä mitä seuraavaksi tuleman pitää. Ei kivaa juu tiedän, että hyvää tekis aivoilleni, mut mielummin pysysin näissä tutuissa mihin olen tottunut:)

  Minulla se aika alkaa viuhattaa pikkupihallamme puuhasteltaessa, jossa kaikenlaista mukavaa, mm. etanoiden keräilyä...siis ei niin kivaa:)

  Kuvasi ovat hehkeän kauniita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu ja turvallinen...ehkä tähän totutaan. Pitää nyt blogata ahkerasti että saa harjoitusta.
   Hui, etanoita...yksi päivä näin ison etanan kotilon selässään, sellaseen en ole ennen törmännytkään. En jäänyt ihmettelemään sitä kun fillarilla ohitin ja varoin osumasta mokomaan...minä kierrän sateen tuomat kastemadotkin työmatkallani...

   Poista