maanantai 9. huhtikuuta 2012

Specsavers?

Pyhät vietetty! Tai siis viimeistä päivää viedään.
Osa pääsiäiskukista sanoi yhteistyösoppimuksen irti. Ei mikään yllätys, sillä vaikka kuinka haluan olla viherpeukalo, ei ota onnistuakseen hengissä pito.
Sinisen ja aidon helmililjan ostin ruokakaupasta, ja se mokoma kukkii uutta? Pidemmät nappasin pikkuiseen maljakkoon turvaan ja samalla muistin mun silmälasit. . . on muutes hieno!!Tämä Madonna kotiutui Ellos-kaupasta


Tässä mun lasit vielä omassa kotelossaan. . .Ja tässä ne lasit. Upeat, sangat kiemurtelee korvien taakse ja silmät näyttää teevadin kokoiselta. Saatiin meinaan hyvät naurut kun niitä kokeilin:D


Lasit maksoi muuten vitosen. Oikein mukava kirppislöytö:)) Näihin vanhoihin kirjoihin kaipasinkin vanhoja laseja kaveriksi.

Tiedä vaikka menisin huomennakin tekemään kirppiskierrosta, onhan tässä yksi vapaa päivä edessä.

Nähdään! Siis eiku heissan taas vähäksi aikaa:))

T: Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. IHANAT lasit ja muutenkin tosi tunnelmallisia kuvia :))

  VastaaPoista
 2. Oi,mitä ihanuuksia! Kauniit asetelmat/kuvat! Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Oi miten upea kirppislöytö nuo lasit!!!:) Minä olen vastaavia etsiskellyt, mutta vielä ei ole tullut vastaan:) Oikein ihanaa viikon alkua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heidi! Yllätyin kun nämä löytyivät täältä omasta paikkakunnalta;)

   Poista
 4. Hei,kyllä olet hienot pullonpohja lasit löytänyt omalta kylältä,siinä se nähdään,etti kalaan kannata lähteä merta edemmäs.Pääsiäisesi oli kaunis ja keväinen kimara,niin nättiä kaikki.

  Leilukka

  VastaaPoista