keskiviikko 13. elokuuta 2014

Syksyn tuntua

Heipä hei taas!

Eilen vaihdoin vielä olkkariin verhot. Ekaksi kokeilin muutaman vuoden jäähyllä olevia verhoja, mutta tunnin päästä totesin, että edelleen saa olla ne pitsiverhot paikoillaan. Laitoin vain kaveriksi tummanharmaat sivuverhot pariksi tuomaan tuota särmää sisustukseen.

Nyt en enää laittanut edellisiä verhoja takaisin kaappiin vaan myin ne heti fb:n kirpparin puolella uuteen kotiin:) Mitä sitä kaikkea säästämään!!

Eilen poikkesin kirpulla kauppareissun yhteydessä, pongasin Sian kynttilänjalan 2 eurolla ja rottinkisen viinipullokorin 1.50. Kannatti tsekata taas paikka:)

Kynttilänjalka pääsi RM-tähden syliin ja onkin upea<3




Sohvan suojaksi pääsi Annon torkkupeite ja H&M:n koristetyyny.




Rottinkisia suojaruukkuja on nyt hamstrattu:)







Se on kun saa olkkarin kuntoon, keittiö ja makkari on nyt vähän pommin jäljiltä. Seuraavaksi syyslookin saakin makkari. Sinne(kin) on hankittu uusia syysvärejä:)

Ihania hämyisiä elokuun iltoja, nautitaan!!

Anne-Mari

9 kommenttia:

  1. Hyviä kirppislöytöjä ja kauniin näköistä tunnelmaa olohuoneessa :-)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa tunnelmaa olkkarissa ja kivat köydötkin teit!
    Mukavaa loppu viikkoa<3

    VastaaPoista
  3. Niin ihanaa <3 ihana kun syksy tuloillaan ;)

    VastaaPoista
  4. Kaunista on sinulla siellä kotosella jälleen kerran.Mahtaakohan tänä syksynä tulla luontoon kauniita ruskanvärejä,mustikanvarvut,villiviinit ym.joista saa kauniita kukka-asetelmia.Tunnelmallisia tummuvia iltoja tuikkujen loisteessa toivottelen.

    Leilukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että tulee:) Syyskukat on edelleen kaupassa, ja parveke vanhassa kuosissa. Uppouduin romanttisen kirjan pariin....romantiikkaa ja kummituksia <3

      Poista