perjantai 26. joulukuuta 2014

Kuurankukkia ja aatto tunnelmaa

Heipä hei ystävät!

Piipahdin kuvin kertomaan meidän jouluhumusta. Oli aivan ihana ja varsinkin hauska joulu:)) Nyt on Mummula hiljentynyt ja olen vaan. Eilen oli kipakka pakkanen ja olin tyytyväinen kun sain lähdettyä ulos vaikka nenu jäätyikin. Tänään kävin myös pikkulenkin-saa sitten hyvällä mielin maata sohvalla ja tuijottaa boxin nauhoituksia pois.

Tapaninpäivän aamu oli taikonut makuuhuoneen ikkkunaan kuurankukkia. Oi kuinka kauniit<3





sitten jotain joulua samalla postauksella:


Joulurauhan julistus ja riisipuuro sekä pälkähdys kattauksesta


Joulupukin vierailu:)


Keinuheppa tuli Mummelille; kuulemma tonttujen tekemä;)


Muksut hemmotteli by Pia´s puodin kaulakorulla (iso kirkas sydän pitkineen ketjuineen) ja Ystävä Hyvä RM-tuotteen kosmetiikalla, ISO KIITOS muruset!!!


Olin ollutkin näköjään tosi kiltti, kaikkea kivaa tuli ja tarpeellista:) Kiitos kaikille!!!

Tästä on hyvä jatkaa kilttinä pysymistä;)

Pikkupoika oli niin onnellinen pukin tuomisesta pelistä, että halaili sitä pitkin iltaa ja nukkumaan mennessä, peli pakattiin varovasti laatikkoon, ettei vain mene rikki....ja peli nukkui mun ja pojan vieressä koko yön:) <3

Illalla poika alkoi kysymään, koska tulee ne väärät lahjat? Kysyin mitkä ne ovat?? No ne, mitä en toivonut:D

No väärät lahjat oli tuotu jossain vaiheessa parvekkeelle ja ns. väärätkin paketit olivat loppujen lopuksi mieleisiä, paitsi kalsarit jotka olin ostanut hänelle. Kun näytyin niitä hänelle, sanos pontevasti: hyi olkoon! Hah, ja mä luulin ostavani erittäin trendikkäät boxerit:))) Pojan kummit olivat ostaneet hänelle autoradan ja sitä ihastuksen huokailua ja ihmettelyä: pukki toi mulle tällasen vaikka en oo edes toivonut!! Kyllä ne kalsarit hävis autoradalle 6-0!

Mutta meillä kaikilla oli niin mukavaa ja Mummeli tykkäs kun tytär jäi pojan kanssa yökylään, aamulla oli niin kiva yhdessä syödä aamupalaa ja soitettiin tonne viereisen rappukäytävän asukille (missä mun poika asuu) että tervetuloa takaisin ruokapatojen äärelle! Hän ei jäänyt äitinsä luo yöksi kun asuu ns. seinän takana;)

Jatkan tässä nyt lomani nauttimisesta! Ladataan akut ensvuotta varten!

Kuullaan taas, voikaahan hyvin!

Anne-Mari




4 kommenttia:

  1. Kipakan pakkas sään tuntumissa on ihanaa avata kotiovi ja tulla lämpöiseen omaan pesään:) Kuurankukat voiko olla kauniimpia kukkia näin talviaikaan. Minäkin ihailin, kun kasvihuone oli kuurankukkien peitossa.
    Joulupukki ja poika... taitaa olla aikalailla jännää istua siinä miettien, että onkohan pukki ollut kuulolla:)) mutta kyllä vaan joulupukki kuulee kaikkien kilttien lasten toiveet ja yrittää toteuttaa ne mitä parhain päin ja näin kävi.

    Oikein hyvää loman jatkoa sinulle Anne-Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talven kaunokaiset nämä kuurankukat:) Olihan se kuulemma jännä juttu istua itse pukin polvella mutta eipä kovin ujostellut;) Kiitos!

      Poista
  2. Voi miten ihania postauksia taas täällä!! Ihanaa näitä lueskella ja ihastella nyt,kun on vihdoin aikaa hengähtää! Niin kaunis joulutunnelma on kotonasi <3 Ja hihii,taitaa sielläkin olla valkoinen kuusi :)
    Rentouttavia joulun jälkeisiä päiviä sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, valkoinen kuusi täätäkin löytyy. Olisiko kolmas joulu? kolmas tai neljä, aika menee niin nopeasti, ettei muista;) Täällä ollaan ihan relax, kohta siskon luo iltaa istumaan <3

      Poista