maanantai 31. lokakuuta 2011

Kirppiksestä

löytyi kehys, johon ajattelin heti tehdä asetelman. Aterimia ym on kertynyt myös kirppiksestä, joten ei kun tuumasta toimeen. Tähän väkerrykseen ei mennyt kuin vartti, niin innoissani olin, et ei siinä paljon ehtinyt suunnitella kun pistin kannen kiinni ja avot-taitaa olla sit valmis! Myöhemmin huomasin et piti sinne jotain nappeja liimata mukaan, mut ehkä sit toisella kerralla!:) ja ehkä vielä kehyksen reunat hieman hion kuluneeksi...mut kun on tälläinen hätähousu.....heti, heti ja äkkiä valmiiksi....huh huh!


Tässä sentään hieman suunnittelen asetelman tekoa, on pitsiä, taustakuva valittu, aterimet valittu (pitää olla kevyitä) ja jotain kakkupaperia ym......


Kansi kiinni......


Siinä se!


Nyt kun löytyisi joku kolo missä tätäkin pitäisi....! Ehkä seinälle päätyy.

Nyt on viikonloppuvapaa vietetty ja suunta kohti iltavuoroa, heipskukkuu vaan kaikille kurkkijoille:)

11 kommenttia:

 1. Heipä hei! Varasin sinulle sen joulusukkasen blogistani! Minulla on valmiina ja teon alla monia jouluompeluksia, -nyt en vain ole muutamaan päivään jaksanut niihin keskittyä (isäni sai aivoinfarktin ja on sairaalassa). Mielelläni teen sinulle sellaisen tuoksupussukan (jos ei tuolla pinossani ole vakmiina), ilmoitteletko kumman tuoksun mieluummin otat!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Sait aikaan kauniin asetelman ja siellä pysyvät hyvässä järjestyksessä pölyltäkin suojattuna.
  Sinulla on kauniin kodikas tunnelma kodissasi, viihtyisää.

  Hyvää päivänjatkoa Sinulle<3

  VastaaPoista
 3. * Titti: kiitos sukasta:) ja voimia taas...voi itku mikä uutinen:(
  Otan sinuun yhteyttä s.postitse kunhan kanssa kerkeän ja ilmoittelen mitä tuoksua otan (mietin vielä). Mutta tee ihan rauhassa...!

  * Taina: kiitoksia:)

  * Sirkka: kiitoksia:) Sun blogisi on sellainen kaunotar että....:)

  VastaaPoista
 4. Ihana on! Kaikki tuossa on niin kaunista!
  Minulla on suunnitteilla samantapainen "taulu" mihin tulee miehen ja minun kummilusikat ja meistä kuvat pinenä. Ikeasta ostin kehyksen. Kun saisin vain aikaiseksi tehdä sen. Sinä olet aikaansaava kun noin nopeasti kauniin kokonaisuuden teit!

  VastaaPoista
 5. * Susanne: juu ei siinä kauan nenä tuhise kun meikäläinen pääsee vauhtiin:) Mietin kanssa, että näitä voisi tehdä lahjaksi, taikka keksiä vaikka mitä kivaa sisälle. Kummilusikat on hyvä juttu! Koruja olisi kanssa kiva sinne piilotella...no nyt taas alkoi idea rönsyämään..........

  VastaaPoista
 6. Löytyipäs kiva uusi blogi! Ihania ideoita ja niin kaunis pikkuinen koti.Kuka sanoo etteikö pienemmästäkin kodista saa mitä tahansa=) Omistat huikean kauneudentajun!

  VastaaPoista
 7. * Kirsi: Kylläpäs kehut lämmittävät sydäntä, kiitos paljon:)

  VastaaPoista
 8. Ensivisiitillä. Kaunis ja kiva blogi sinulla

  VastaaPoista
 9. * Sussi: Kiitos, ja tervetuloa uudelleen myös:)

  VastaaPoista
 10. Onpas soma kakkulapio <3

  VastaaPoista