sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulu

tulla jolkuttaa...Kolmas adventti meneillään!<3
Eilen sain tehtyä paketteja...vielä olis osa hankkimatta. Yritän tänävuonna selvitä aika vähällä, sellainen suklaarasioittenvaihto ei tunnu enää yhtään hyvältä! Elikkä olen jo syksyllä vihjannut, mitä jos ei vaihdeta lahjoja olleskaan, kun tuppaa olemaan ideat loppuunkäyty ja minibudjetilla saa kärsiä ja miettiä mitä sillä saa? Juu, krääsää! Ja sitä tuppaa olemaan kaikkien kotona yllinkyllin!!
Mun jouluntunnelma tulee ihan vain yhdessäolosta, jouluruokien maistelusta (ja siitäkin tingin tänä vuonna!), joululauluista (Tuisku ja Michael Buble), kynttilöiden loisteesta ja touhukkaasta 1.7-vuotiaan tyttärenpojan touhuja katsellessa:)

Nämä on nyt kiikutettu piiloon! Ja heihei tyttäreni luulempa että suurennat tätä kuvaa ja mietit taas pääsi puhki mitä näissä on?:) Kyllä äiti tietää...,)

Hyvää kolmatta adventtia kaikille<3

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!
  Ihania joululahjapaketteja olet tehnyt! Minulla vielä osa lahjoista paketoimatta, mutta kaikki onneksi jo ostettuna.
  Hyvää 3. adventtia!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä paketteja:-)
  Minulla on kaikki paketit vielä paketoimatta, onneksi kuitenkin jo lahjat ostettuna ja loput kipaisen hakemassa omasta putiikista:-))


  Oikein mukavaa 3 adventin iltaa<3

  VastaaPoista
 3. Ooo, mikä ihana tunnelma siinä viimeisessä kuvassa on!!! <3

  VastaaPoista
 4. * Hei ladyt: kiitoksia vaan. Paketti sesonki kiivaimmillaan. Toivotaan että tällä viikolla tulee loputkin ostettua....

  VastaaPoista
 5. joulu tulla jolkuttaaa ja kohta ovella kolkuttaa...samanmoiset ajatukset täälläkin.
  aina kuitenin tulee niitä paketteja väsättyjä, mutta nautin niin jos lahja on mieluinen rakkaille.
  Teillä on siellä ihana joulu varsinkin kun tyttäresi tullut joulua viettämään luoksesi ja hänen poikansa jota seurata ja hänhän se vasta lahjoista onkin riemuissaan papereista ja naruistakin varmasti, olet kaiken kauniisti paketoinnut
  kauniiden kuvien tunnelmaa on luonasi.

  VastaaPoista