torstai 29. joulukuuta 2011

Myrsky

Olisipa jo ohitse! On saanut tuntea lunnon voimat oikein kunnolla. Oma paikkakunta on kuin pommin jäljiltä, jostain kohdilta. On isot kuusiaidat nurin, kaupungin joulukuusi meni kahteenosaan, kuolonuhri tuli, työpaikan katollekin saatiin mänty päälle!! Onneksi ei kukaan loukkaantunut!
On saanut pitää piposta kiinni ja vilkuilla taivaalle ja sivuille jos jotain lentää niskaan....huh huh!!

Mitä luonto ottaa, se antaakin..

kävin kirkkopuistossa ja noukin muutamia kauniita käpyoksia talteen...
Vielä purkissa on joulunauhaa, mutta uudenvuoden jälkeen saapi sisustus muuttua! Vaikka joulutunnelmasta pidänkin, kyllästyn äkkiä. Seuraavaksi talvisisustusta....no valkoisella mennään ja ripauksella mustaa:)


Olen yrittänyt luoda takkatunnelmaa kotiini...kirjahyllystä lähti lasiovet pois ja tapetoin taustan mustalla tapetilla ja alaosan. (Kaksi alimmaista hyllyosaa siihen uhrasin)
Tekeleestä ei saa kauniita kuvia, livenä ihan ok. Kaikenlaista keksintöä lähtee siis solkenaan päästäni..mutta oma tupa ja lupa:))
No takassa on siis metallinen hedelmäkori, jossa oksia, osa spreijattu valkoisella ja osa luonnontilassa. Seassa peuransarvia ja pienet valot. Illanhämyssä tunnelmallinen<3 Käpyoksaa lähti tähänkin asetelmaan.
Tämän kruunaa valkoinen talja ja osa mun nallekokoelmaa:)Näihin tunnelmiin Hyvää UuttaVuotta 2012<3

Kohta uusi vuosi ja uudet kujeet:) Ainaskin täällä Villassa!

2 kommenttia: