maanantai 19. joulukuuta 2011

Vaaleanpunaista

Ostin tässä hyasinttisipuleita, nuppusia vitosella neljä. Näyttivät siltä kuin olisi valkoista kukkaa tullut jossainvaiheessa. No ei tullut. On vaaleanpunaista hyasinttia nyt jokapuolella, mutta ihania ovat nekin. Tänään törmäsin ruokakaupassa vaaleanpunaiseen joulutähteen...en ostanut, mutta sen verran nyt kaivelee, että huomenna on pakko hakea sellainen kotiini!
Odotukset ovat siis korkealla, jos höm höm saisin valkoisia joulukukkia lahjaksi::)) Huomio kummityttö/ tytär/joku muu ihana siellä ruudun takana.....:))
Vaaleanpunainen väri nostaa päätään yleensä keväisin, mutta nyt huomaan haalivani tätä väriä jo nyt...kun ei tänä vuonna tai tänä jouluna siis ehdi hommata valkoista joulukuusta vaaleanpunaisine koristeinen, saapi ensvuonna olla sellainen kaunistus huushollissani!!
Laitan tässä lopuksi vaaleanpunaisia kuvia...voitte katsella niitä ruusunpunaisten lasien läpi:))


Ja sitten törmäsin Turun joulutorilla tällaiseen savikippoon! Siis aivan ihana herkku!


Herkullisen näköinen kippo...herkut tuskin pysyvät siinä kovin kauan...(huokaus)


Tällainen kuvapläjäys tälläkertaa:) Koittakaahan ottaa iisisti tällä viikolla, ei stressata (minäkin koitan olla kuosissani) ja nautitaan joulun odotuksesta:)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Vaaleanpunainen on kyllä maailman paras väri! Meillä on tyttöjen huoneessa ollut valkoinen kuusi vaaleanpunaisin koristein mutta tänä vuonna se on olkkarissa punaiseksi koristeltuna,mä kyllä jo miehelle sanoin että tarttis kait hommata toinen kuusi minkä saisin koristella pastellisävyin tyttöjen kanssa,niin siis en mä muuten mutku tytöt haluavat ;)

  VastaaPoista
 2. oijoija voi kuinka kaunista on vaaleanpunainen sävy!
  Itse kasvatin valkoiset hyasintit syyskussa pidin niitä pimeässä ja viileässä puolitoista kuukautta ja sit valoon nyt ovat neljä senttiä pulleita ja vähän näkyvissä kukkaa.
  Tosi kiva karkkikippo sydämineen,
  sinulle toivotan oikein hyvää joulua kuin myös läheisillesi.

  VastaaPoista
 3. Ah,miten kauniita kuvia! Hyvää joulua Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihana herkkukippo! Ja tunnelmallisen näköistä joulua muutenkin.

  VastaaPoista