perjantai 25. toukokuuta 2012

Jotakin uutta...

Heipä hei, ei tule hääteemaa. Jotakin uutta koskee yllätys,yllätys pieniä hankintoja, joita on tulla tupsahtanut kotiini:)) Kyllä ne vähän tupsahtaa, ei tarvitse kuin kävellä viisi minuuttia postille ja tulla paketti kainalossa kotiin, niin on taas jotakin uutta kodissa:D
Pirkules kun tonne turkuseen tulee lähdettyä hiukan harvakseltaan ja pakkohan on uusin Jeanne- lehti saada...tällä kertaa en löytänyt sitä Talomaalta-putiikista, joten Sisustajantaivas pelasti viikko sitten päivän...ja tuli sitten hankittua "kaupanpäälle" juttuja kylkiäiseksi! Toivoton tapaus, siis minä? Kyllä vaan;))
Ja juu, ihan tota pikkusälää tuli ostettua.....voi hyvänen aika minun kanssani!
Tämä on magneettitaulu, pitäisi taikoa magneetit tuohon (siis muutama joku kiva) teen ne itse, kunhan keksin aiheen. Mutta on nätti ihan näinkin, eihän tuota raaski peittää millään muistilapuilla!!Hmmm..naisilla ei ole liikaa kenkiä, ei edes näitä! Pitänee hankkia ohutta kaunista nauhaa kengännauhoiksi;)
Onhan tämä hyödyllinen, Mummelin muru voi opetella tekemään rusetteja??


Ja tämä aterinlaatikko!! Kauan olen tästä haaveillut ja hinta estänyt. Nyt sain halvalla, ja tietty sai kodin minulta. Pitää ojossa mun köyhän köyhät hopeani ne ainokaiset puolitusinaa mitkä on onni omistaa;)


Ja Pentik Vanilja-sarjaa josta pidän. Näitä en ole ostanut, näitä on tullut lahjaksi...Kunhan nyt osui kameransilmään;))

Viikonloppu töissä...pitää kasvattaa tota tilipussia kun toi shoppailu on niin mun verissä! Mutta aina puolustan itseäni, kun ei juo, polta eikä juokse ravintoloissa niin saahan sitä harrastaa sitten pikkuisen tuhlailua-saahan??

Terkuin: Himoshoppaaja Anne-Mari :D
11 kommenttia:

 1. Pitää tietty vähän shoppailla, ja mitään turhaahan et ostanut, kaikki on tuiki tarpeellista!

  VastaaPoista
 2. Kyllä pieni shoppailu aina piristää ja sitä saa harrastaa:)
  Ihania ostoksia olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tokkiinsa saa!:) Onhan nämä hankintasi miljöö kertaa paremmat, kuin nuo mainitsemasi mihin ne voisivat huveta!
   Hyvin perusteltu!:)
   Hyvä mieli on parasta!

   Poista
  2. Susanne ja Sirkka: Niinpä, harrastus se joku olla pittää!:))

   Poista
  3. Niinpä, harrastus se joku pittää olla:))

   Poista
 3. No TIETYSTI saa!!! Joku "pahe" aina pitää olla ja sun pahees ei oo pahasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ei....tämä on pienen pieni pahe, mitä ei lasketa:)

   Poista
 4. Et mittä turhaa ostanu vaa kaik oli tosi tarpeelllist ja tosiaa ku ei polt eikkä juokka ni saaha sitä johonkki rahas pistää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni ostos, parempi mieli. Eikä kukaan halua minua nähdä pahalla tuulella;))

   Poista
 5. Totta kai saa tuhlata :D Kaikki ihanuus mitkä nytki hankit tuli tarpeeseen, vai mitä :) Mie kans hieman harrastan tuota sammaa :) Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ihanuuksien kera :)

  VastaaPoista