torstai 31. toukokuuta 2012

Kesäkuu

kesäkuun avaus, jippii! Tosin nyt on hieman viileätä. . .on se kumma kun ilmat viilenee, innostus kukkasiin laskee. Eihän niitä ihanuuksia halua laitella koleassa ilmassa. Lämmintä se olla pitää.

Löysin kätköistä muutaman kultakehyksen, jotka tuunasin oman mielen mukaiseksi, elikkä vaaleata sai pintaansa. Tiedä sitten mihin (nekin) laittaisi. Nojakoot nyt keittiön kaapin päällä aikansa;))

Muuten mittari raksuttaa kohti 10 000 kurkkausta, mitähän se meinaa??

Kunhan saan jotain haalituksi kokoon, on Villa Wallinin ekat arvontajuhlat käynnissä. Mutta älkää hätäilkö, menee vielä parisen viikkoa kun palaan asiaan. Arpajaiset on kun aloitan loman tai siis arvonta käynnistyy.... ollaan kuulolla asiasta:))))

Jos näkisitte keittiön lattian tuon kaapin alta, niin idylli särkyy. Rompetta on meinaan pahvilaatikoissa, aloitan kirppismyynnin kun lomani koittaa viikko ennen juhannusta. . .

On tavaraa mitä hinnoitella ja voi sanoa ettei puoliakaan ole otettu vielä esille. Toivon kovasti että pääsen tavarasta eroon. No, tietty haalin naapurien hyllystä takaisin päin, mutta sehän visiin kuuluu asiaan?:D

Moikkelista vaan terv: Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan vaaleanpunaista! Ja tuo kynttilänvalo, ah!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tuli kehyksistä <3
  olen itsekkin maalaillut vanhoja kehyksiä, tykkään niistä tosi paljon :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!
  Tosi kauniit tuli kehyksistä!

  Oikein mukavaa alkanutta kesäkuuta!

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallista! Mukavia kirppishetkiä... paljon lähtee, mutta paljonko tulee tilalle ;))

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia!♥
  Onnea kirppis myyntiin ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. On taas niin pal kaunist ♥ Meki mennää kesäl murun kans myymää ulko kirppiksel päiväks ja se on kyl tosi kivaa lämppimäl ilmal ♥ On se hyvä saara tavaraa kierttoon ja tietty ain jottai pakollist uut ostettavaa löyttyy ♥

  VastaaPoista
 7. Missä kirppiksellä myyt?

  VastaaPoista