tiistai 22. toukokuuta 2012

Parveke-elämää

No niin. Laitettu on hiukkasen kuntoon, kukkia vielä puuttuu, mutta onhan tässä kesää jäljellä!! Matot pistin lattialle, ja kävin ostamassa "kristallikruunun" vielä kattoon. Se on niin nätti<3






 Aurinko-armas meni pilveen. . .seinusta on vielä tyhjänä. Ruukkuihin tulee kukkia ja tikkaat voivat saada jotain kesäistä luukkia. . .kummasti on nyt vähän tavarat hukassa? Kaipaan ruusuköynnöstäni, se on ottanut ja kadonnut jonnekkin tosi hyvään piiloon. Köynnös on muovinen, mutta nätti kuin mikä...sais löytyä jostain..!



Pöytänä tässä liiteristä haettu puulaatikko. Sen uumiin saa kätkettyä lyhtyjä, kukkaruukkuja, multapusseja ym. Taidan viritellä vielä jonkun verhon eteen. . .

Nyt kutsuu parveke ja lukuhetki sisustuslehtien parissa. . .

Nautiskellaan toivoopi:Anne-Mari

5 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää parvekkeesi!
    Tuollainen puulaatikko on hieno pöytä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli turha kapistus kellarissa. Varmaan ollut perunalaarina joskus;)

      Poista
  2. Voi on kyl niin pal kaunis partsi ♥♥♥ Ny on pakko ol utelias et, mist ostit ton ihana "kristalli" tuikkukattotelinee ? Kyl tual kelppa istu ja nautti kesäst ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on paikallisesta sisustus ja lankakaupasta Liisa Virtaselta. Mutta taitaa löytyä jokapaikasta...oli Villa Weiste lappu kynttelikössä kiinni. Sen tuotteita on löytynyt vaikka mistä halpiskaupoista.

      Poista