torstai 11. huhtikuuta 2013

Aakkoset

Heissan!

Quoriosa nettikauppa on yksi lemppareistani. Siellä on kaikkea kivaa ja tietty tulee aina silloin tällöin klikkailtua jotain ostoskoriin, kuten nämä keramiikka kuulat.

Enpä nyt ihan näitä yksistään ostellut, yksi härpäke tule ostettua seinälle. Se vaatii porausta. Ja pora ois missä ja poraaja kanssa? No kait mä sen JOSSAIN vaiheessa esittelen. Ekaksi nyt nämä aakkoskuulat.

Olisin ostanut A-kirjaimen, mutta ei ollut. W tulee tietenkin sukunimen alkukirjaimesta, F Family sanasta, Q ihmettelin mikä sen tarina oli, tarkistin lähestyslistan ja piti olla X kirjain, mutta lähdeppä nyt yhtä kuulaa vaihtamaan! No ei sillä X kirjaimella kanssa mitään tarinaa olis ollu, paitsi X-kirjain nyt näkyy sisustuksissa.

Hyvä näin, tykkään kyllä:)

Ja oli siellä paketissa tähtiä myös......seuraavaan kertaan;

Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Hienot...pitääpä käväistä sivuilla katselemassa mitä kaikkea sieltä löytyy...:)

  VastaaPoista
 2. Mä niin tykkään kans quriosasta! Viimeaikona käyn siellä haaveostoksilla. Oon päättänyt etten tilaa mitään mitä en voi maksaa kerralla pois, mutta kerralla mä en sitten raaski maksaa mitään pois. Joten oon tilaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans toi periaate tai siis joskus on! Joskus sorrun puolittamaan laskut, myönnän! Nyt taas pitää olla tiukkana taloudessa, onneksi voi kuvia katsella edes:))

   Poista