sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Raikasta ja kirpeää

Sunnuntai-ehtoota kaikille:)

Tämä Mummeli on rätti ja poikki, herra Touhukas vietti viikonlopun luonani. . .on ainakin saatu raitista ilmaa, kun Mummulaan kulkeutui sähkömopo ja sitä on sitten koeajeltu ahkerasti, jopa täällä sisällä. Ei muuta kun tavarat seinän viereen ja poika irti.

Ollaan ihmetelty puluja, jokivettä ja sen rannalla olevia isoja jäälauttoja, leskenlehtiä ja muurahaisia. Rakenneltu legoja, laulettu, "soitettu pianoa" naapureiden iloksi ja kaikkea muuta mukavaa.

Lauantaina oli herätys klo 6.40 Joona: herätään! Mummu: ei jaksa, mummu on ihan poikki!  Oltiin hiljaista poikaa, kunnes nappasi poskista kiinni ja tuijotti vakavana ja sanoi: Mummu rikki ????
Hiukan nauratti, ja niinhän me sitten herättiin taas naapureiden iloksi:D

Nyt janottaa. Miten ois vissyvesi ? En niin hirveästi ole nauttinut kivennäisvesiä, mutta nyt tarttuu kaupasta mukaan kaikenlaista makuvichy pulloa. Tykkään ainakin BonAquan sitruunalimestä, jano lähtee taatusti.

Kuvassa on lasinen sitruspuserrin kirpparilta parin euron hintaan ja ihan vettä ja kyytipojaksi sitruunaa; nam ja lurpsis. Kannu vanha tuttu kirpparin löytö.


Loma on lusittu, huomenna töihin huilimaan . . . no ei vaiskaan huilimaan, mutta vähän toisenlaisiin meininkeihin.

Seuraava loma näköpiirissä juhannuksen aikoihin. . .

Terkuin:Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään itsetehdystä sitruunavedestä...hyvää janojuomaa esim.kesällä.
  On nuo pienet miehet vaan niin ihania vaikka mehut ne kyllä rutistaa mammastaan...:)
  Mukavaa työviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Nyt sitten energiavarannot tankattu!
  Olen monesti noita sitruspusertimia kirppiksellä katsonut, mutta ei ole tullut mieleenkään että voisi käyttää noin. Kiitti, jälleen kerran, vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Noi pienet on kyllä uskomattomia thopakkauksia :)

  VastaaPoista