perjantai 25. huhtikuuta 2014

Toosa

Moikkelis moi!

Olen joskus kuvannut ja näyttänyt tämän vanhan radion teille, mutta siitä on nyt aikaa.

En ruvennut etsimään yli neljänsadan postauksen joukosta vanhempaa juttua, mutta näytän radion nyt uudelleen, koska toosa pääsi vähän paremmin esille kuin ennen.

Pidin tätä pakosti kaapin yläpuolella ja reppana vain pölyttyi sinne. Ja kun olkkarin sain kuntoon, radiolle piti olla paikka. Piti ja sitten huomasinkin ettei sittenkään mahtunut.

Ei tätä nyt voi telkkarin viereen laittaa, hiukka hölmön näköistä;)

Ja siitä se ajatus taas lähti, kesken Emmerdalen katselun? (Silmät harittaa pitkin nurkkia..) ja (en ole juonut pepsi maxia vahvempaa;)) Eteisessä oli puulaatikko (uusvanha) ja tästä tuli toosalle taso.

A-vot, sanon minä:)) Taas kannatti "riehua" Emppujen jälkeen:D
Laatikon alle sain sopivasti mahtumaan kaksi vanhaa pärekoppaa<3


Tämähän radio kulkeutui siskon luota maalta, radio on veljen vanha ja hän on itse sen joskus maalannut valkoiseksi, joten mulla ei ole nyt ollut näppejä pelissä;) Maali on ihanasti kulunut sieltä täältä...Nyt sain pinta-alaa toosan päältäkin;)


Ihanaa viikonloppua kaikille! Huomenna vielä aamuhuki ja sitten ois tiedossa lomaa yli viikon verran:)))

Kuullaan taas!

Anne-Mari

10 kommenttia:

 1. Nuo vanhat radiot on aivan ihania!!!
  Oikein mukavaa alkavaa lomaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja kiitos koitan viettää lomaa oikein leppoisasti:)

   Poista
 2. Sanon vaan et kyllä kannatti riehua! Ihanaakin ihanempi toosa<3

  VastaaPoista
 3. No, van vot ♥

  Nyt mää sitten lähden kyllä metsästämään vanhaa radiota (jonka voi huoletta tuunata). Meillä oleva ukin vanha on ja pysyy ruskeana sekä ostosellainen, joka on ensimmäinen yhteinen vanha radio-ostos, säilyttänee alkuperäiskeltaisen lookinsa. Mutta valkoinen pitää saada!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitää olla sellainen millä ei ole tunnearvoa. Siskon navettaan jäi vielä perinteiset ruskeat versiot. Ja niitä nyt ei raaski sutia!

   Poista
 4. Ihana vanha radio!
  On sinulla ja tuota tavaraa....meillä, kun istuttiin vieraiden kanssa pöydässä,yksi täti vaan siunaili, miten paljon meillä on tavaraa ja miten kova pölyjen pyyhkiminen niissä on..:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun äitimuori siunailee aina kun mun luo tulee kylään. Käskee heittää roviolle kaikki ovet ja ikkunakarmit:DD Mutta onneksi tykkään siivota! Ja loppujen lopuksi, en hirveesti pölyjä pyyhi, eihän ne valkoisesta väristä edes näy;)) Mutta imuria kulutan monta kertaa viikossa.

   Poista
 5. Hahaa,mä niin tunnnistin itteni tuosta "silmä harittaa"-kohdasta :D Monesti sitä keskittyy ihan muuhun,kuin telkkariin ja sitten saakin ajatuksen,joka pitää toteuttaa ihan heti! Kannatti tuokin riehuminen! Radio on supersöpö tuossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Niinpä, kyllä sitä aina hakee jotain tuunauskohdetta:)) Ja mikäs tässä riehua, kun ei maksa mitään! Radioparka pääsi muiden ihanuuksien viereen<3

   Poista