sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Valkovuokkoja ja ihanaa mummuarkea

Hei

ja aivan ihana ja lämmin sunnuntai-päivä takana:))

Mahtava ilma, olin tossa pikkupojan kanssa ulkoilemassa monta tuntia. Haettiin jätskiä, istuttiin Kirkkopuistossa ja menty monta leikkipuistoa läpi. Nyt nassua kuumottaa mukavasti;)

On fillaroitu ja täytyy myöntää että nappasin liian kovan vauhdin eteenpäin että poika sai maistaa isänmaata...onneksi muru ei loukannut. Kysys vaan: kui sä Mummu mulle tollai teit?? Arvaa oliko kamala olo?? Onhan pojalla apupyörät (hiukka vaille nelivuotias) mutta jotenkin kun takaa annoin menovauhtia, pyörä kallistui heti vasemmalle ja sitten olikin myöhäistä! :(

Poika kertoi heti äidilleen kun palautin hänet: et Mummu kaatoi mut pyörällä!! Onneksi oli kypärä päässä, eikä itkuakaan tullut, joten loppu hyvin kaikki hyvin. Tosin saan pelätä mitä oikein kertoo päiväkodissa huomenaamulla, kun kysytään mites viikonloppu meni. Nolo!

Silti oli ihana päivä;)

Päivän kruunaa valkovuokot:

Huomenna saankin ystävä-hyvän kylään<3 Ja sitä on ooteltu!

Ja olkkarin puolinen näytti hetki sitten tältä:


Tehtiin mm: avaruusalus:))

Seuraaviin kuviin, heipparallaa:

T: Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Juu onpas kivaa, kun poika selittää, että mummu tönäs mut nurin..:)) No eivät tädit taida ihan uskoa...onneksi ovat selityksiin tottuneita. Minulla muuten tuollainen kermakko, jossa valkovuokkosi on...ja sokerikkokin siihen...oman mamman vanhoja..:)

  VastaaPoista
 2. Toivotaan ettei ei...kauhiasti selitä;) Itse muistan kun olin työharjoittelussa päiväkodissa joskus kauan sitten, eräs pieni tyttö kertoi iloisesti aamulla että meidän isi nukkui rappukäytävässä:D Juuh...ei uskottu;) Itsekkin olen saanut tuon kermakon äitimuorilta, on siis vanha ja täynnä tunnearvoa<3

  VastaaPoista
 3. Siellä onkin sitten ollut vauhdikas viikonloppu, hih! :) No, onneksi ne päiväkodin tädit ei usko kuin 50% lasten jutuista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei;) Nyt on onkin rauhallista kun saa olla mummeli yksin torpassaan:))

   Poista
 4. Voi jestas mitä menoa ja eikös ne totuudet kule aina lasten suusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lapset ne totuuden kertovat! Poika+Mummeli= hurjapäät yhdessä!

   Poista