keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Valkoinen koti

Hei taas!

Kävipä blogissani kuhina kun vaa´an hankin:)) Muutama tarttui lukijaksi mukaan, kiitos teille<3

Pitääkin järkätä kohta teille kiva kevät-arvonta, näin olen päättänyt! Mutta siitä sitten myöhemmin;)

Usein multa kysytään, onko mulla ihan valkoinen koti? No ei ole. Itse pidän valkoisena kotina sellaista joka kiiltää steriiliä tilaa ja kaikki pinnat on samaa valkoista sävyä ja huonekalut on harkittuja ja samansävyisiä.

Mutta uskon että kun tänne mun kotiini astuu sisälle, voi joku sanoa että että asun valkoisessa kodissa. Mun valkoiset pinnat on erisävyjä, murrettuja, taiteltuja, vanhoja, rosoisia, mahtaako ns. puhtaan valkoista sävyä olla missään? Noh, ehkä jossain astiassa..

Jos mun värikartta olisi esillä, siellä olisi eri valkoiset sävyt, beige, harmaa, musta, vaaleanpunainen, kenties joku muukin pastellisävy. Tykkään hopeasta, nyt ihanoin kulta väriä ja syksyllä teki mieli laittaa kuparinsävyjä esille. Valkoinen on siitä hyvä väri, että sen saa muokattua tekstiilein eri vuodenaikojen mukaan täysin erilaiseksi.

Kesällä tykkään pastelleista, ja tyynyt saa olla eri valkoisen sävyjä tupa pullollaan. Syksyllä mukaan pääsee mustaa...haukoja tyynyjä jossa voi esiintyä vaikka koppakuoriainen;) Loppuvuotta kohti tulee jopa punainen tupaan.

Eli tällainen on mun valkoinen koti.

Asetelmissa suosin nyt herkkää romantiikkaa, on pitsiä, hopeaa, koruja, röyhelöitä ja vaikka mitä esillä. Valkoisen eri sävyissä:) Vähän kuin Jeanne-lehden sivuilta;)


Suosin valkoisia kukkia<3


Tällaista romantiikkaa tarjosin nyt lukijoille<3 Kaikki kuvat makuuhuoneesta otettu, paitsi kukka asustaa olkkarissa;)

T: Anne-Mari

14 kommenttia:

 1. Kaunis on kotisi :-)
  Tuo sama Jeanne lehti tuli minullakin mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Vissiin olen lukenut niitä aikast paljon, vuodesta 09 ja tähän päivään asti kaikki lehdet on visusti tallessa omissa lehtikoteloissaan.

   Poista
 2. Pikaisesti (-valitettavasti... ☺) kauniissa kodissasi piipahtaneena, voin sanoa ettei kotisi ole "ihan valkoinen"! Vaalea -ja ennen kaikkea kaunis ja kodikas! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin justiinsa:) Itsekkin kuvailisin mielummin kodikkaaksi, vaikka vaaleata on kaikki on pestävävissä. Ja hyvin on kestänyt, viimeksi löysin kukkamultaa sohvaltani ja syyllinen näytti sormellaan parveketta " tuolta sitä tulee";) Juuh, pakkokin kestää neljävuotiaan konnankoukut:D

   Poista
 3. Meillä seinät vielä vuodelta... ööö, no ainakin on liikaa väriä. Juuri tuon vaihtelun vuoksi haluaisin valkoiset/vaaleat seinät. Muutos vaatii vaan täällä suurta remonttia, 50-luvun talo, pinkopahvit seinissä... ja jos haaveilee maalatuista, niin levytys ois edessä. - Ja nyt ei vaan oo se oikee hetki isolle rempalle... onneksi saa haaveilla!
  Ja onneksi voin ihailla sun ja muidenkin kauniita koteja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voi haaveilla ja ainahan ne haaveet jossain kohdin toteutuu:)) Mun pitäis maalata nyt eteinen....sitä intoa tässä nyt ootan kun tartun maalisutiin!

   Poista
 4. Ihania,ihania kuvia taas kerran !!! Valkoista tosiaan on niiiin montaa eri sävyä ja pintoja myös. Ja siihen kun on niin helppoa ja kivaa yhdistellä vaikka ja mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voi:) Ja virkistää se itseäänkin kun saa erinäköistä aikaiseksi:)

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja tänne blogiisi on niin kiva piipahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla<3 Mukavaa kun en tyhjille seinille puhu;)

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia!....kuten olen monesti sanonut tykkään kodistasi tosi paljon..:)
  Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista