keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Tyynysota

Moikkelis!

Jos te avaatte vaatekaapin tai vaatekomeron oven, mitä teitä vastaan vyöryy vai vyöryykö mitään? Huomasin tossa että olen aikamoinen tyynyhullu!! Kokonainen kaappi täynnä tyynyjä ja koristetyynynpäällisiä!!

Osan olen antanut eteenpäin ja myynyt. Silti niitä riittää! Huh!!

Kävin pikaisesti kirpparilta tänään....ja mitä ostin? No tyynynpäällisen!!! Juu, pikkasen höppänä Mummeli kyseessä;)

Nyt sohvan toistapuolta valtaa tyynyvuori, joten kun joku tulee käymään saa siirtää ne suosiolla viereen tai lattialle. Missään ei voi istua, ettei tyynyjä saisi raivata pois alta. Käy ihan urheilusta!

Mutta pitäähän olla tyynyjä joka lähtöön ja tunnelmaan sopivia. On kesäkuosia, syksy, talvi, joulu ja nyt muistin että olis  muovitettuna vielä eläinkallo ja preerian kaktustyynynpäälliset...henkkamaukasta! Vissiin menossa parvekkeelle kesäksi...juu on lisäksi ötökkätyynynpäällinen, A-kirjain tyynynpäällistä ja jos mitä sen väliltä! Ihan terve tietääkseni olen?


Sohva kuorrutettuna:)

Niin ja se lautashylly on seinällä nyt.Etumainen tyynynliina on tämänpäiväinen ostos kirpparilta. Valkoinen romanttinen tyynynliina, ei voitu jättää kirpparille:)Pääosaan pääsi myös vanha peuranpääkallo. Osuvasti vaalea sarvinen yksilö ollut.


Hyllyn alaosaan pitää saada lautasia...vanhoja ja kauniita sellaisia...Todella hyvä valaisin tuo jalkalamppu ja samansarjan pöytävalaisin, muuta valoa ei oikeastaan iltaisin tarvitakaan. Ikean valaisimet.Kohta torkkupeitto kintuille ja Emppuja katsomaan :) Kolme vapaata on lusittu ja pyhät olenkin töissä.

Munarikasta pääsiäistä kaikille;)

T:Anne-Mari

10 kommenttia:

 1. Kaunita tyynyjä vaan ei voi vastustaa!
  Meillä mies inhoaa yli kaiken sitä, että joutuu ottamaan ensin tyynyt pois ja sitten vasta pääsee istumaan. Ei minun mielestäni meillä niitä niin paljon ole :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei voi! Kyllä täälläkin saa kuulla muksuilta ihmettelyä, et mitä ihmettä....kun ne kumminkin joutuu viskaamaan lattialle:D Miehet nyt aina narisee vähän kaikesta;)

   Poista
 2. IHANAAA!!! Sun kotis/soffa/tyynyt kelpais mullekin ♡ Oikein mukavaa ja munarikast pääsiäist sinnekin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh:)) Kiitos, taitaa tytöt tykkää tälläsistä hömpötyksistä;)

   Poista
 3. Ihanat tyynyt!! Ja tuo torkkupeitto ON kaunis...:) Mukavaa pääsisäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin<3 Peitto on oisko viimevuonna ostettu Jotexilta-ku halvalla sai;)

   Poista
 4. Juu tutulta kuulostaa kyllä minultakin tyynyt syliin hyppää, kun kaapin oven avaan! No lohduttaudun, että onneksi eivät heti kotiovella tule vastaan sisään astuttaessa:))
  Lisäksi minulla on sellainen tapa, että en osaa ostaa tyynynpäällistä vaan aina on tyyny sisällä ja siitähän ne vuoret kasvaa!
  Hyvät ja kauniit ostokset ovat tyynynpäällisesi ja pitkälle sohvalle mahtuukin hyvin niitä useampia. Lautaushylly seinällä on mallikelpoinen ja kivasti saa siihen vaihtelua jos siltä tuntuu. Lamput sopivat hyvin luoden tunnelmallista valoa. Torkkupeitto on myös todella kaunis, hyvä ostos<3
  Maistuvaista pääsiäisen aikaa auringon paisteessa, iloa:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään kävele vastaan:)) Joskus etsin kotoa tiettyä tyynyä, joten pitää kurkata esillä oltavien tyynyjen sisäpuolelle mihin liina on laitettu:)) Jospa ne tyhjiöpakkaisi, meni littanaan tilaan:D

   Poista
 5. No mutta eihän tyynyjä VOI ikinä olla liikaa!! (sanoo toinen,jolla joka paikka pursuuaa tyynyjä ja tyynynpäällisiä :D ). Niillä saa niin nopeasti ja helposti luotua uutta ilmettä,että pitäähän niitä olla tarpeeksi iso valikoima! ;)
  Aurinkoista pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva kun on näitä sisustus-siskoja jotka ymmärtävät<3 Samoin sinulle ja tyttärellesi:)

   Poista