perjantai 23. maaliskuuta 2012

Pikku hiljaa

pääsiäiskoristeet valtaavat kodin. Tosiaan, minkätakia ne ottais vain muutamaksi päiväksi esille? Itse vietän koko pääsiäispyhät töissä ja enimmäkseen vielä iltahukissa, en paljon ehdi taikka jaksa ihmetellä miten päin mulla silloin on "munat korissa" tai kanat orrella.
Itse jaksoin vain kaksi munaa askarrella, näitä on viime pääsiäisestä iso kenno vielä tallella. Ja tietenkin ovat, aivan ihania ja kauniita munia olen saanut sekä tehnyt itse.
Nyt ei jaksanut niin paljon innostua. Blogeissa on toinen toistaan kauniita pääsiäismunia, varsinkin Titti tekee sellaisia kaunokaisia, niihin uhrataan aikaa ja tekemisen taikaa!

Jotakin keväistä kuvaa munineen kaikkineen mun Villasta;)


Kiva munataulu paikallisesta halpis kaupasta.


Tässä tämänpäivän askareet. Viimevuotisia "munakuvia" laittelen tässä pitkin pääsiäispyhiä tulemaan. Eli varsin munakas voittoista on sitten nuo postaukset;)

Ihanaa viikonloppua. Meikäläinen lähtee risteilylle, astun laivaan sanon: Tervetuloa tähän Hiltoniin jajaja...missäs se Tom Collins-baari on jajaja....ja hiirveen paljon ihmisiä, rikkaita jajaja rahaa menee taxfreehin jajaja............................

T: Leena eiku Anne-Mari   :D

10 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua ja hulvatonta risteilyä :))

  VastaaPoista
 2. Kauniita munia en lakkaa ihastelemasta juu tiedän Titti askartelee myös aivan upeita munia. Kiva on taulukin kuvineen:)

  Toivotan
  hauskaa risteilyllä olemiseen kaikkinensa iloineen ja nautintoineen ystäväiseni<3

  VastaaPoista
 3. Kauniita munia olet tehnyt!
  Tuo tekstillä varustettu taulu on ihana. Olen sitä ihaillut nettimyymälöiden valikoimissakin ja mielinyt sitä itsellenikin:)

  Voitit blogissani olleen arvonnan Anne-Mari:) Oikein paljon onnea sinulle! Laita minulle sähköpostiin tietoa minne voin postittaa voittosi. heisusanne@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva kun onni potkaisee;))
   Laittelen s.postia tulemaan.

   Nyt on niin paljon kivoja tekstitauluja markkinoilla, että saa olla varovainen ettei ryöpsähdä, kohtuus kaikessa;)

   Poista
 4. Onnittelut Susannen arvonnan voittajalle ! Ja sieltäpä löysinkin tieni tänne oikein sommaan bloggiisi, heti laittauvunkin lukijaksesi. Parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

  VastaaPoista
 5. Hei Anne-Mari!
  Olen kohta kauppaan lähdössä. Meillä toimii posti kaupan yhteydessä. Jos ehdit laittaa minulle osoitteesi sähköpostiini, niin voisin laittaa heti arvontavoittosi tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostia laitettu tulemaan. Tosin myöhässä.....

   Poista