tiistai 20. maaliskuuta 2012

Saippuakauppias

Yhtenä iltana tai päivää se oli, törmäsin mun "piilotettuihin" ostoksiin. Mulla on kumma tapa joskus?? tilata tuotteita ja huiputan itseäni, että yksi tavara minkä tilaan ois sellainen kaupanpäälle-tavara. Ihan kuin liike antais sen ilmatteeksi mulle:) No eihän se niinmene, mutta blondi voi näin kuvitella;))
Nämä kaupanpäällistavarat on pieniä ja suht edullisia...

No tämä "kaupanpäälletavara" ei ole kyl halpa. Tuskin markka-aikana maksaisin seitsemääkymppiä saippuasta!! Nii in...saippua oli se mun kylkiäislahjani mukamas.

Kyseessä oli Jeanne d´arg Living tuoteen saippuapala. Mokomassa oli joku tytönkuva, pätkä narua ympäri ja hiukan helmia rautalankassa! Ja maksoi sen tyyliin 11 euroo. Ihan hullu, siis mä....jos mun äitee tietäis:(

Kun tässä olin halpiskaupassa yks päivä, silmät iski taas saippuahyllyyn. Viisi palaa saippuaa samassa paketissa tuoksuna laventeli ja hinta paketista 1.58!!
Samassa välähti tai ainakin joku ajatustynkä alkoi tykyttää pääkopassa. Jospa ne paketois itse samalla tyylillä kuin Jeanne??
Yhden paketin ostin ja tässä tulokset:


Tämä ylin siis aito "kylkiäinen"

ja tässä mun halpisversiot:
Kaikenlisäksi nämä halpisversiot tuoksuvat ihanasti....aitoa saa tuoksutella aikansa et joku häivähdys tulee paketista läpi..

Nyt saippuat menee nättiin vatiin ja saavat "haista" veskissä.

Mitä tästä taas opin? tee se itse hyvänenaika sentään!!

terkuin: Anne-Mari

2 kommenttia:

  1. Kauniita ovatkin nuo itse tehdyt!:) Niin se vaan on, että itse tehden saa välillä ihanampia kuin kaupasta suoraan ostetut ja ovat vieläpä ainutlaatuisia:)

    VastaaPoista
  2. Oikke ihania on kertkaikkiaa, kyl sä sit ossaat askarrel nättei juttui ♥

    VastaaPoista