tiistai 13. maaliskuuta 2012

Sulkasatoa

Pääsiäinen jo kutkuttaa mielessä! Pitäisikö jo kylvää ensimmäiset rairuohot tai oikeastaan ohraruohon siemeniä, ne ovat kauniiimpia?
Yleensä niitä löytyy pojan synttärijuhlista (21.3) somisteena. Nyt kun juhlitaan pienesti kun ikääkin on valtavat 16-v tulossa, on koko kylvö jäänyt mielestä.
Pienempänä juhlijana koristeena oli aina suklaamunia ja muita pääsiäiskarkkiherkkuja tarjolla. Karkit kyllä ehtii hankkia, kylvö voi jäädä siihen oikeaan juhla-aikaan.
Hiukan somistelin valtavaa kartanoani, nyt omistan 2 kpl teko helmililjaa (jihuu), varmaan ensvuonna hankin sinisen version kaveriksi  tonne länsisiipeen:)) (siellä on siis keittiön ikkuna) tai en nyt tiedä mikä ilmansuunta on missäkin;)

Hirrveen nättiä ja ja ja....hirrveen monta kuvaa tulossa jajaja lopuksi niitä sulkia, tai yksi ainokainen strutsin sulka (ja ja ja ei sit yhtään tietoa onko teko tai aito?)Ruukku sai ihanan patinavärin, oltuaan talven parvekkeella<3
Ihana auringonpaiste iltapäivällä kera todella kovan tuulen. Parveelta löytyi makuuasennossa mahakelkka, yksiruukku risuineen ja roikkuvat lyhdyt nappasin alas, ennenkuin lentävät ikkunasta läpi.
Luonto vähän siivoo puitaan, mikäs siinä;)

Terkuin: Anne-Mari

20 kommenttia:

 1. No tosiaan oli pientä myrskyä havaittavissa.. hyvä ettei pää lentänyt pois tuulen mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Juu mullakin oli uus kampaus ku pääsin töistä kotiin:))

   Poista
 2. No kylläpä kannatti tulla kylään, kauniiseen kotiin ei todellakaan tarvita huvilaa tai suuria neliöitä! Paljon ihania ja kauniita tavaroita ja huonekaluja sinulta löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)) Ja tervetuloa lukijaksi!! Täällä sitä pyöritään 50 neliön sisällä;))

   Poista
 3. Tääl on samanlaista "myrskyä". Nauroinkin töissä eilistä kuvausreissua... tuuli melkein onnistui kaatamaan tämänkin "ruhon". On siinä melkoset voimat :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa!! Tykkään just noista herkistä ja hempeistä sävyistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mussa on kaksipuolta, toi hempeily ja sit ne ihanat pastellisävyt:))

   Poista
 5. Taas löytyi uusi ihana blogi - kannatti tulla käymään :)
  ♥ Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit perille:)) Ja toistekkin saa tulla, ollaan aina kotona!!!:D

   Poista
 6. Hei,kaunista on kartanossa,helmililja ruukku onkin saanut upean pinnan.Mukavaa kun on kevättä jo ilmassa ja mustarastaskin jo virittelee huiluaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, kevät tulevi...
   Luulin todella että ruukku ei muutu miksikään, niin myyjä sanoi, mutta kyllä se patinavärin sai talven aikana. No ei hullumpi tuokaan:))

   Poista
  2. Ruukku on tosiaan kaunis ja saanut kivan rusketuksen pintaansa, sitä sieltä ulkoa saa jos siellä aikaansa viettää:) ruukku sopii kartanomaiseen kotiisi ja helmilijat jihuu ovat innoissaan asettuneet sen sisään sanoessaan mehän tässä vasta kauniita ollaankin:))
   Minä kun katsoin, että sinun strutsikin on pudottanut sulkansa kevään kynnyksellä:)

   Hyvää illanjatkoa ja kauniita unia:)

   Poista
  3. Tässä täytyy kohta tai oikeastaan heti alkamaan syömään beetakarotea, mukava aurinkoihottuma ilmestyy käsiin...mutta kesällä ei ole mitään hätää, iho tykkää auringonsäteistä:))

   Poista
 7. Niin ihanaa kevättunnelmaa täältä tulvahti vastaan, upeaa!!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marge:) Kovasti yritetään viritellä kotia kevääseen, kun jo mielikin on siinä:)

   Poista
 8. No kyllä näkee, että on rakkaudella pidetty ja laitettu koti. Onnea sinulle siitä jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on maailman paras paikka! Ja mussa on sellanen outo vika et tykkään siivoilla ja järkätä paikkoja aina uudelleen:DD

   Poista
 9. Oi, miten ihana blogi löytyi!<3 Liityin lukijaksesi ja tiedän nyt, minkä parissa vietän tämän iltani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit meille:) Minä vietän nyt laatuaikaa tyttärenpoikani kanssa ja lupaan palailla maisemiin ku kerkiän. Piti hiukan kurkistaa mitä tänne kuuluu....

   Poista