maanantai 5. maaliskuuta 2012

Terve

Kun pari päivää menee niiskutellessa, hikoillessa, etovassa olossa kierreltyä sitä vaihtaa petivaatteet HETI, kun kynnelle kykenee!! Nyt parempi olo, ja töihin tästä menossa, onneksi.
Mutta petivaattet sai kyytiä ja tupa tuli tuuletettua, hammasharjakin vaihtui uuteen, joten nyt alkaa taas normiarki, eläköön kuten Hefner os. Herppeenluomakin jaksaa aina tuulettaa:))
Multa puuttuu yksi valaisin, ei ole lukuvaloa enää...kieputin äkkiseltään "jouluvalot" kulmahyllykköön roikkumaan paremman puutteessa. No lukea ei pysty kylläkään tuolla valaistuksella!


Koska musiikki soi tauotta kotona olleessani, mulla on pikkuinen pinkkiunelma soitin tuolla kätkössä.... pahvirasia kätkee cd-levyt.
Pussilakanat Ellokselta maksoi 1 euron. Ja ovat kauniit, kauniimmat kuin ne mitkä tilasin 36 eurolla??


Viime kesänä sain siskolta tämän puisen rasian. Sitä(kin) piti vähän kesällä tuunata. Tässä on tarkoitus säilyttää kaikkea pientä askartelutavaraa, jotta olisivat kätevästi esillä, rasian sisällä on lokeroita siihen tarkoitukseen. Alkuperäistä käyttöä varten ei ole tiedossa. Oliskohan kuitteja varten??
Sisältö on edelleen tyhjä. . .se saamattomuus nääs! Rasia on ollut vähän piilossa, joten nostin sen nyt sohvapöydälle toistaiseksi.


Torpparista tuo Jeanne d´ Are Living-naisen kuva.

Mukavaa viikkoa kaikille<3

T: Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Kaunist ja romanttist on kyl kertkaikkiaa :) välil on tosiaa nii et joku tosi halval löytyny juttu, on paremp ku kalliimppi. Kyl tuol makkaris kelppa nukkua, enkeltte kans ja haaveil tulevast :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista!! Tuo rasia on hienosti tuunattu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rasian tuunaus onnistui. Siskokin mainitsi, ettei kohta anna mitään mulle?:D

   Poista