tiistai 4. joulukuuta 2012

Enkelitaulu

Hei,

mulla on keittiössä toi lempi kehys, jonka olen joskus ostanut tietty kirppikseltä ja sutinut valkoisella vähän ronskilla kädellä.
Kesällä taustana oli vaaleanpunaista pilkkukartonkia, nyt vaihdoin taustan nuottipaperiin ja teippasin kauniita enkelikiiltokuvia ikkunakehyksiin.
Yläosaan ripustin vielä enkelinsiivet<3

Koristellaan helmikuussa taas muilla kuvilla ja kesällä ruususilla. . .

Heipähei taas,

T:Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä kaunis koti ja juuri aineskin minun makuuni...tykkään kovasti :)
  Niin se vaan on että ideoita pukkaa täälläkin nyt vähän liiankin kanssa ja tulee välillä tunne et mihinkäs sitä niitä ideoita joita toteutan niin laittaisi, onneksi en ole minimalistisen ystävä, sillä tykkäänkin että kaikkea on paljon ja saa olla runsautta pitsien ja hörhelöiden kanssa..tänään ostin ihanat paksut sametti verhot ja kapan makkariin ne on tosi tumman punaiset ja hintaa niille oli vaan 6e...kun viimeviikolla se kierrätys täti pyysi niistä 7,50e..silloin ei ollut rahaa muulla kuin kortilla ja sinne ei kortti käy, niin koituihan se minun onneksi..
  Kaunis tuo sinun kehys ja mikä parasta aina tilanteen mukaan sitä voip mielin määrin muutella nyt se on kaunis..Minä tykkään enkeleistä ja onhan noita kertynyt :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kehys ja kiva idea vaihtaa kuvia kehyksen takana. Kiitokset paranemisterkuista...kohtalokasta tosiaan voi kaatuminen olla.

  VastaaPoista
 3. Hauska, vähän talvisempi versio tuli kehyksiin!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kehys!
  Mukava aina vaihtaa taustaa, vuodenajan mukaan...:)

  VastaaPoista