perjantai 21. joulukuuta 2012

Säihkettä ja sähinää

Hei vaan,
jokos ootte jouluaskareissa loppusuoralla ? Täällä päin kaikki ok, olen nyt ollut vaan. . . paketit on tossa ovensuussa vaihtaneet omistajaa, muuten olen kuluttanut itseäni sohvan puolella;) Vanha kunnon Matlock viihdyttää jokapäivä:)

Kaupassa kävin ja kaikki on lähes hankittu. Kala vasta myöhemmin, ja rosolli oli tiessään, mutta muuten kaikki hyvin. Jos jotain puuttuu saapi sitten olla. Tuskin kukaan meistä nälkään kuole!! Systerin kanssa eilen laitettiin kauppalista puoliksi. . .tulee oikein "perhejoulu"<3

Tärkeintä on just tuo yhdessäolo ja syöminen ja tunnelmointi. Ehkäpä pikku-ukko saa avata muutaman paketin siellä myös, ehtoolla tullaan tänne mummolaan ja ollaankin joulupäivän iltaan asti yhdessä<3 Joulupukki on todennäköisesti piipahtanut täällä ja mummelin kuusen ympärille on sitten paketti jos toinenkin eksynyt sillä aikaa kun ollaan vierailulla systerin luona. Siitä se riemu sitten syntyy !


Vaalea joulusukka löytyi Stokkalta, käpykoriste samasta paikasta myös.


On säihkettä. . .kuusi Indiscasta.Lumipallo-kynttilä Indisca.


Hopeinen pikkutalo halpiskaupasta parilla eurolla. Taustalla komia valkoinen joulutähti valkoisine ruukkuineen vanhimmalta kummitytöltäni<3 Kiitos muru:)


Vanhimman systerin metsän antimia, kaunis kiitos<3


Mukavaa viikonloppua, toivottelen vielä sunnuntaina teille lukijoille hyvät joulut, siihen asti Hei hei:)))

T:Anne-Mari4 kommenttia:

 1. Voi pääsisimpä kärpäseksi kattoon, kun pikku-ukko löytää paketit kuusen alta...:)
  Kusissa niin kaunista.

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua myös sinne. Kaunista tunnelmaa ja kuvia!

  VastaaPoista
 3. hyvää joulua myös sinne ja voi vaan kuvitella pikku-ukon innostuksen ku näkee ne kaikki lahjat =)mekin mennään koko jouluksi mummulaan koristelemaan kuusi ja oottamaan että pukki tulee =)

  VastaaPoista
 4. Ihana seurata varmasti pikku-ukon jouluiloa:)
  Kaunista jouluista tunnelmaa kuvissasi!

  VastaaPoista