keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Hei taas,
oli sellainen harvinainen aamu kun heräsin pirteänä ja jäi vähän luppoaikaakin käyttöön. Kuvat on otettu siis kuuden aikaan ennen ku lähdin töihin!

Tein kanssa pesulahenkarista narukerien pitäjän. Ihan toimivan mallin sain aikaan. Paitsi ei mun ostamilla leikkurilla ollut mitään saumaa katkoa näitä henkarinmetallin osia. Poika ne sitten väänsi ja ihmetteli mitkä halpis-sakset olen ostanut, kun  pihtien hampaat mureni heti. . .no ku halvalla sai kolmet pihdit neljällä eurolla. Kait sitä pitäis pulittaa ne kaksikymppiä, mut en raaski !

Nyt näillä mäsillä pihdeillä saan vääntää hikihatussa solmuja ja lukkoja henkareihin. . .

Nyt kun on kaikkea  jouluista ripustettu pitkin poikin torppaa, hirvittää se purkaamis homma jo etukäteen. Mutta nyt nautitaan joulun odotuksesta<3Eihän tosta kuvasta oikein edes erotu henkari. . .:)) Pitäisikö sekin maalata ?


Kattohärpäkkeen alta kurkkii tonttutaloni. . .


Kaikki nupit saaneet jotain roikkuvaa yllensä;)


Mitä varten joulun toivotus näyttää paremmalta muilla kielillä ?

Huomenna vielä aamuhuki ja sit pitkä viikonloppuvapaa edessä-kauneimmat joululaulut soivat paikallisessa kirkossa sunnuntaina, niitä siis kuuntelemaan ja tietty laulamaan mukana<3

Terkuin:Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Hahha.. Vai ostit kolmet pihdit :D
  Nii.. Ei kai pihtejä voi olla koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Eikä niillä tehdä yhtikäs mitään;) Huiputusta mokomat!

   Poista
 2. Minullakin on pari tuollaista vanhaa emalilävikköä...:)
  Kävin vähän sielä teillä päin kaupoilla. Torpparin Verstaalla ja
  7. Taivaassa....ihanat putiikit ovat kumpikin...

  VastaaPoista
 3. Mitenkähän minun halpispihdit kykenisi tuohon henkariin...tuota ideaa voisi täällä joku päivä kokeilla! Minusta se hieno ja erottuu kyllä kuvista hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja jouluisia tunnelmia!
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Kiva;)) Tänään minäkin käyn paikalliset läpi kun on tämä iltashoppailu tapahtuma;)) ja kahvilassa herkuttelemassa<3

  Ansku: Monipuolinen härpäke toi henkari: voi laittaa talouspaperin siihen, vessapaperirullia vessaan, lukemista ym....hyvät voimat tarvitaan ainaskin huonoilla pihdeillä;)

  Rita S: Kiitos samoin<3

  VastaaPoista