maanantai 17. joulukuuta 2012

Lepoa

Hei taas,
joko  teillä kiire helpottaa ? Vai alkuako vasta ja kiireet vasta tulossa ?
Ottakaahan rennosti hyvät ihmiset !!

En myönnä että stressaan mistään, taikka kärsisin kiireestä, taikka joulu ahdistaisi yms, mutta kroppa on toista mieltä. Mutta 100% varma olen siitä, ettei joulu ole syynä. Kiirettä nyt on aina, on työ, on perhe, on vanhemmat, on lapsenlapset, pitää olla siellä ja täällä ja kun kerkiit istumaan, puhelin soi monettako kertaa sen päivän aikana ? Ja taas mennään tai ainakin joku on tulossa ovesta sisään.

Mun kroppa vähän hälytti muutaman kerran viikonlopun aikana ja nyt  tohtori laittoi levolle viikoksi. Mikäs siinä, annetaan pumpun rauhoittua kun on kerran toista mieltä siinä, ettei mulla mikään hätänä ole. . .

Nyt hengitän syvään ja pyyhin muistioni itsekkäästi tyhjäksi ja kutsusin vielä itse itseni ja lapseni siskoni luo aatoksi syömään ! Ei ole pakko edes yrittää pyörittää yksin tätä karusellia, tehdään sovulla yhdessä ja saadaan kaikille stressitön joulu (jota mulla siis ei ole!!!) ja äitimuorille myös viihdyttävä jouluaatto<3

Koska kattaus on siskoni harteilla ja mulla vain lihapullat ja kinkku, leikkisin väreillä kotona (tylsistyn s.lomani aluksi heti pystyyn!!)
GG mukit tuli, ja Ikeasta on v.punaista astiaa. Vanhempi systeri tuli risukasan kanssa piipahtamaan (kauhian tuhma kun olen ollut) ja sain moneen purkkiin katajanoksia. . .ja kun tylsää on, kiillotin vähän "hopeita";)

Mukavaa ja rauhallista viikkoa!Hiljaa hyvää tulee,
terkuin: Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. No niin, muistahan levätä kunnolla siellä hopean hohteessa! Ja kannattaa kuunnella kehon viestejä, ne eivät ole väärässä!!

  VastaaPoista
 2. No nyt on sit syytä ihan oikeesti levätä!

  VastaaPoista
 3. On se tohtoria uskottava ja otettava iisisti, huili ja nauti! Minä poltin ison kasan kynttilöitä saikun aikaan :)

  Minäkin tilasin nuo vaaleanpuna pilkulliset lattemukit, ai kunpa tulisivat pian :)

  VastaaPoista
 4. Nyt vain lepoa ystäväiseni ja jos ei törmaillä ennen joulua niin oikein rauhaisaa ja tunnelmallista joulu teille kaikille <3

  VastaaPoista
 5. Vaikka mitä kaunista on siellä kuvissasi. Ja kuvatkin on tosi kauniit!
  Muista nyt levätä ystäväin, oikeesti!

  VastaaPoista
 6. Nyt Anne-Mari otat lääkärin neuvvoista vaarin!
  Vähän samallaisessa tilanteessa täällä eletään. Valmistelen joulua kotiin ja vanhemmilleni. Äidilläni vielä syntymäpäivä ensi lauantaina ja pitää kestitä suvun vanhukset. Eilen tuli joku ihmeen uupumukohtaus ja ajattelin, että en kyllä selviä tästä. No onneksi tunne meni ohi...:)

  VastaaPoista
 7. Niin huilia nyt vaan, kyllä se lääkärisetä/täti tietää mitä tekee.
  Ihnia kuvia ja nuo gg:n ihanat vaaleanpunaiset lattekupit ...huoh..onks noi niiden alla oleva kulhot myös gg:n?
  Rauhallista joulun aikaa sinulle ja perheellesi.Muista että työt ei tekemällä lopu.

  VastaaPoista
 8. Rouva Kivitikka: Kyllä tässä nyt huilitaan;)

  Marru: aikuisten oikeesti otan iisisti;)

  Ansku:teen vain sitä mistä tykkään, rauhassa laittelen kaikkea kivaa ympärille, välillä töllö auki tai lehti käteen....ja kynttilät palaa aina;)

  Sannuli: Kiitos:) Hyvää joulua sinulle myös ja perheellesi<3

  Rita: Kiitos Rita<3 kyllä lupaan levätä!

  Irmastiina: On se kumma kun tuppaa aina menemään kiiruuksi vaikka kuinka ajoissa aloittais valmistumisen. Mutta ehkä se on meidän naisten juttu, äijät ne vaan ottaa niin rennosti että harmittaa välillä;))) Koitahan myös sinä ottaa iisisti!

  Tuija: Lautaset on ikeasta, pilkkumukit vain GG:n. Rauhallista joulua myös sinne päin, ja kaikki me saatais ottaa rauhallisesti tämä aika<3

  KIITOS kaikille tervehdyksistä!!!!! Ja kaikille rennolla otteella tätä viikkoa laittamaan kuntoon, työt ei todellakaan lopu kesken, ja muistetaan jo marttojen vinkki: jos vietät joulusi komerossa voit sitten siivota sen:D

  VastaaPoista