tiistai 15. heinäkuuta 2014

Nappikauppaa

Heissan kaikille:)

Ei kerkee edes blogin ääreen, kun työputki vienyt mehut meikäläisestä.

Tänään olen jaksanut siivota oikein kunnolla, pesin jopa lattiat.

Kun koti on tiptop-ei kun tien toiselle puolle kukkakauppaan. Olen ostellut pikkuhiljaa niin aidon näköisiä kukkia, tällä kertaa pari kaunista ruusua. Toinen kyl näytti niin pionilta.

Pikkuisen astelmat vaihtoi paikkaa, kasa nappejakin pääsi lautaselle koreilemaan:)
Eikä olekkin kuin aidot konsanaan <3

Tänään vein ison kassillisen tavaraa paikalliseen kirppikseen myyntiin. Kuka asunee täälläpäin, Loistokirppis hylly no 11, siel on kaikenlaista tavaraa sisustuksesta pikkupojan vaatteisiin, mukana menossa myös tytär ja siskoni. Ollaan pariviikkoa hyllyvuokralla.

Tavaraa tulee lisääkin, kunhan saa nurkat katsottua silläsilmällä;)

Terkuin: Anne-Mari


14 kommenttia:

 1. Siis tosi aidon näköiset ovat...pitäisi varmasti minunkin ostaa, kun tulee talvi eikä ulkoa enää kukkia saa...mutta siihenhän on vielä aikaa...siis talveen..:D
  Jos vaan pääsen poikeen tuolla kirpparilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikkee ihmeessä:) Joo, muutaman kukan kun ostaa silloin tällöin, saa mukavaa miksattavaa talven varalle (ja sitähän kohti tässä mennään....hitaasti!)

   Poista
 2. Puhdas koti on kyllä mahtava tunne :-)
  Kauniita asetelmia, niin kuin aina :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Kiitti:) Niinpä! Puhdas koti<3 Ja sit saa olla vain:)

   Poista
 3. <3 Mitäs nyt tuohon sanoisi....<3

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat!♡
  Voi kun saisi itsekkin siivous-inspiraation, -mutta en pidä kesällä edes mattoja kun kuljemme edestakaisin ulos ja sisään- roskaa tulee väkisinkin.
  Kun pääsisikin tuonne kirpparille katsomaan.☺

  VastaaPoista
 5. Ei siitä siivoomisesta kannata ressata;) Mullakin on matto tossa olkkarin sohvan edessä, toinen löytyy ulko-oven edestä eli vähissä on. Tässä itse taas kaavaileen muualle kirppuilemaan, on tää kanssa....myydä ja ostaa sitä mukaan lisää;)

  VastaaPoista
 6. Voi taivas miten kauniin makkarin löysinkään tuolta alempaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Hää on kesäkuosissa....tässä jo kyl ajatukset on mennyt syyssäähän.....mahtaako näkyä tähtiä ja kuinka paljon makkarissa silloin?:D

   Poista
 7. Olipa ihanaa selata postauksiasi "blogiloman" jälkeen! Siis vaikka mitä ihanuuksia ja suloisuuksia,iik !!! Kovasti ihastuin simpukkaikkunaasi :) Ja muutenkin koko partsi on niin jees! Ja voih,tuo rimpsupäiväpeitto on vaan niin ihana....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) On kun saisi sisustuslehden käsiin jos blokkaaja on tehnyt useampia postauksia-ainakin mulle tulee sellanen fiilis;) Kiva kun tykkäät, mukava näitä on kuvata tänne kun joku saa ilonaiheita<3 Simpukkaikkuna on aika tyylikäs keksintö:)

   Poista