maanantai 7. heinäkuuta 2014

Simpukka

Moi!

Helle meitä hemmottelee<3

Helle laittaa unelmoimaan. Olisipa oma mökki. Olisi ranta. Hiekkaranta. Ja tehdä hiekkakakkuja. Noukkia kauniita kiviä. Simpukoita.

No ei ole mökkiä eikä rantaa. Mutta simpukoita on. Ja jossain piileskelee takuulla nekin simpukat jotka olen noukkinut Mustanmerenrannalta viisivuotta sitten?

Lukemisena taikka kuvien katseluksi se on mennyt, on ollut pinkka vanhoja Jeanne Living-lehtiä. Vanhoja kesänumeroita. Ja siitä se ajatus sitten lähti juoksemaan.

Olisiko parvekkeella mökin ikkuna jossa kiipeilisi simpukoita?

Ekaksi meinasin kuumaliimalla alkaa askartelemaan,, mutta näillä säillä tahtoo olla ulkosalla, joten pikkuruisilla sinitarrapaloilla liimailin simpukoita kiinni ikkunapokaan. Hiukka kesäfiilistä:)

Ja samalla muistin, että komerossa on betoninen simpukkataulu mikä lie, jolle olin jo antanut kirppistuomion. Ikinä ei ole ollut sisustuksessa mukana-paitsi nyt.

Mää on taas tyytyväinen:))


Aukossa siis nojailee tuo betonitaulu (onkin painava kapistus) ja karmissa (vain pienen matkan, ettei mene överiksi) kukkii simpukoita.
Nyt kun en liimannut simpukoita kiinni, pääsen näistä helposti eroon, kun mieli muuttuu - ja niinhän se tuppaa muuttumaan;)

Ruusut on tekoruusuja ja monenvuoden vanhoja Stokkalta hankitut. Yläkuvassa kurkkii kauniit linnut-entinen naapuri veisti ne yhdestä puupalikasta. Nekin monen vuoden takaa<3

Aurinkoa viikkoosi,

toivottelee: Anne-Mari


8 kommenttia:

 1. Niin kaunista<3
  ihanaa, kun kesä viimein tuli!

  VastaaPoista
 2. Aurinko, hiekka, kivet ja simpukat, kesää parhaimmillaan :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi kesäistä ja kaunista...tykkään!!

  VastaaPoista
 4. Siinä se mökki on nyt partsilla,pieneen pesovatiin vielä vettä niin on rantakin ja voi melkein kuulla kun maininki lyö rantaan.Simpukka ikkuna kanssa kiva idea,unelmia tavitaan toteutuneita ja toteutumattomia.Ihana sinä joka aina jaksat yllätää meitä uusilla jutuilla.

  Leilukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Vesiallas on mietinnässä;) Tai siis pesuvati, kivet, kukat ja kellukynttilät. Loppuu tila tässä tontissa? Mut heti kun vapaata tarpeeksi, on jalkakylpy tiedossa (parvekkeella):))

   Poista