tiistai 22. heinäkuuta 2014

Syysuutta

Tervehdys!

Totta tosiaan....kuvastot syysuutuuksia pullollaan:) Näillä helteillä voisi sanoa kaipaavansa jo villasukka ja kynttilöiden aikaa. Noh noh....!

Jokatapauksessa tällainen kynttilänjalka härpäkkä kilahti ostoskoriin (kuinkas muuten) ja täysin olin tietämätön tai leikin ainakin sellaista, että tämänlainen löytyy kaapissani, tosin nyt kirpparihyllylläni.

Vanhasta en välitä enää, se oli täysin musta ja ei niin romanttinen, kuten tämä uusin. Pinta hilemäistä patinoitunutta hopean väriä ja erillailla sorvatut jalat. Ja kynttilän pesässä on vielä piikit jotta kynttilä varmasti pysyy paikoillaan. (kuvassa tosin yksi on vinossa;))


Ai kun nuo ruusut, mitä on jäljellä on kauniit<3

Mukavaa viikonjatkoa kaikille:) Tunnelmoidaan.

Anne-Mari

10 kommenttia:

 1. Ihana kynttilänjalka!
  Harmi, ettei asuta lähekkäimmin, olisin hakenut sen mustan itselleni :-D

  VastaaPoista
 2. No jopa onkin kaunis kynttilänjalka! Kynttilöitä voi kyllä poltella kesähelteilläkin mutta jos nyt jättäis tosiaan ne villasukat vielä väliin,kerkiihän sitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyl mä poltan paljonkin tuikkuja iltaisin<3 Villasukat saa olla vielä korissa, kesävarpaatkin just lakattu:D

   Poista
 3. Käväistiin tänään tyttären kanssa tuolla kirppiksellä...kynttelikkö oli jo kädessäni, mutta palautin sen kuitenkin hyllyyn...:) Tytär osti rottinkisen pöytälampun...haettiin valkoista maalia ja kangaskaupasta kangasta, meinaa tuunata lampun..:) Tuo on kyllä kaunis kynttelikkö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ei noin saa tehdä, ei palautusoikeutta!! Olisit laittanut jotain piippiä tulemaan olisin laittanut hintaa pari ekeä alemmas;)) Pitääkin huomen käydä katsomassa "romut" läpi, hylly on heinäkuun loppuun asti. Sisko ei luvannut enää tavaroitaan lisätä...vielä olis mulla jotain mistä voisin luopua.

   Poista
  2. Toinen mitä katselin oli se peltinen lautanen/kori...kiva oli sekin..:))

   Poista
  3. :)) Nyt on porukka niin kesälaitumilla että kauppa käy huonosti. Pistän olemassa olevien hintoja alemmas tossa ens maanantaina. Just poikkesin siellä, ja tavaraa on...

   Poista
 4. Aivan ihastuttava kynttiläjuttu<3
  Aurinkoisia kesäpäiviä Anne-Mari!

  VastaaPoista