sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Nettipuodin ostokset ja tunnelmavalot

Hyvää Sunnuntaita <3

Tässä olen myynyt todellakin vanhoja tavaroita hyrymykken pois ja piti niin säästää sen jälkeen.

Säästää? Ihan outo termi mun käytössä!!

Mun piti niin ostaa jotain vaatetta/jalkineita Elloksen tarjonnasta....huomasin että klikkailin joulutavaraa koko rahan edestä (hui). Mutta kun joulukuusenpallot on hävinneet, piti saada uudet, ja noita peuroja ym eläinkoristeita ei voi vastustaa, ja jälkijunassa kun vähän aina olen....paperikennopallot!! Miten niitä on voinut välttää tähän asti? No ei mitenkään! Isoa koristelaatikkoa tässä ootellaan nyt saapuvaksi:D

Onneksi saan häärätä ja hassutella ihan yksin (mitä nyt mun lapset nauraa ja työkamut päivittelee sekä nauraa;)) eikä ole ketään miespuolista torumassa mun touhuja. Ihan mun oma asia vaikka olis kaikki kaapit täynnä joulukoristeita! Niih! :D

Mutta joulukoristelaatikkoa ennen hain jotain uutta joka on postitettu yhdestä mun suosikki nettipuodista wanha-aliina - nimisestä puodista.

Oi oi.....sijoitus se on tämäkin, ja varmaan on terveellistäkin hommaa, kun saa niin aikaan onnentunteen ja posketkin ihan hehkuu kun söpöläisiä pitelee käsissään...


Vanhat kortit (yllättivät positiivisesti kun olivatkin kiiltäpintaisia valokuvia) ja koko oli reilu. Nyt täytyy bongata upeat kehykset näihin.


Ihastuttava kukkatikku <3


Niin kaunis pieni lautanen, upeine yksityiskohtineen <3



Nämä on ennen tilattu, kaunis astia Provence-mallistosta. Huokaus sentään, kuolaan niitä tarjoiluastioita...ja kuppeja...ym...mutta säilytysongelma, paha sellainen estää.


Jeannen pieni terriini <3 Pääsee varmasti joulu hyasintin astiaksi.

Muutakin pientä tuli ostettua, mutta ne on askarteluun tarkoitettu.

Eilen kävin hakemassa pallovalot itselle myös, paikallinen Tokmannin kokoelmasta ne löytyi sopuhintaan ja näitä sitten illalla kokeilin vähän joka paikkaan...mukava kun ovat patterikäyttöisiä ja voi siirrellä mihin tahtoo.


Tässä?
vai...


Tässä?
vai...



Tässä?
vai...

ihan taljan päällä...



Ihan sama! Kauniit ne ovat missä vain:))

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Anne-Mari

13 kommenttia:

  1. Tuolla Wanha-Aliinassa on niin paljon ihania tuotteita tarjolla! Ostin myös pattereilla toimivat pallovalot viime viikolla. Tuo pattereilla toimivuus antaa mahdollisuuden sijoittaa ne vapaammin kuin sähkötoimiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, pääsisipä live käynnille kyseiseen puotiin :)) Toden totta, nämä voi napata mukaan minne vain, vaikka fillarin koriin :D ois aika makeeta;)

      Poista
  2. Voi mitä ihanuuksia olet ostellut ! Itse yritän olla ostolakossa, mut ei meinaa onnistua ! Perjantaina viimeksi törmäsin kaikenlaiseen mitä ei voinut jättää kauppaan ;)
    Leppoisaa sunnuntaita sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tällaset lakot koskaan onnistu:) Ja kun jostain luopuu on ihan luvallista ostaa uutta tilalle;) Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  3. Ihanuuksia<3
    Jos yhtään lohduttaa Anna-Mari, niin minusta ainakin kodin viihtyvyyteen vaikuttavat/ostettavat jutut ei mene hukkaan!!!! Ja pianhan on jo joulukoristeiden aika! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) Tässä jo joulukoriste laatikon otin esille, pistin sieltäkin turhat myyntiin, kun sitä uutta koristelaatikkoa ootan:)) Mukava sitä on omaa kotia sisustaa, omaan viihtyvyyteen kannattaa satsata:)

      Poista
  4. Ihania ostoksia! <3 Minä olen tehnyt päätöksen, että kun myyn jotain itselleni tärkeää pois, saan ostaa tilalle jotain tärkeää ja ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä sanotaan ettei tavaroihin saa kiintyä. Osaan kiinnyn, osaan en ja silloin on hyvä myydä/luovuttaa pois tavaroita. Ison Ikean kassillisen olen vienyt nyt 2x seurakunnan kirpparille <3 Antaa hyvän kiertää:)

      Poista
  5. Kauniita ostoksia, -Arjan putiikissa on niin paljon kaikkea ihanaa.
    Itselläni myös nuo samaiset pallovalot, -ja tykkään!
    Ihania ovat kuvasi taas, -minä en onnistunut vangitsemaan kuvaan noiden pallovalojen kaunista väriä...
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletkos käynyt siellä Arjan putiikissa livenä? Pallovalot on kauniit<3 Hyvää viikkoa myös sinulle<3

      Poista
    2. En (valitettavasti) ole livenä käynyt Arjan putiikissa, mutta nettikaupassa ihaillut.

      Poista
  6. Iik mitä ihanuuksia taas!!! Niin säästäminen,tuo kummallinen asia. Jopa sanana. En oikein hahmota :P Pallovalot näyttää hyvältä missä vaan! Itsekin omani innostuneena just viime viikolla kaapin kätköistä kaivoin. Syksyssä on paljon hyvää ;)
    ps. On tässä sinkkuudessa tosiaan hyvätkin puolensa;ei ole ketään motkottamassa hankinnoista tai höyrähdyksistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on ihanaa aikaa<3 Ja tämä joulun odotus kutkuttaa;) Niinpä, nyt on alkanut tuo nelivuotias kyselemään miksi mummu kaiken maalaa valkoiseksi, hän kun on iso, hänelle tulee talo missä on kaikki värit:D

      Poista