perjantai 21. marraskuuta 2014

Mona-Lisa ja konjakkikaappi

Heipä hei!

Kävin tossa Salossa shoppailemassa. Se oli virhe and...

Listassa luki muutama joululahja jonka voisin kotiuttaa, noh....niitäkin löytyi, mutta sisustukseen upposi taas eurot.

Ja en edes tiiä onko viisas ostos? Pähkähullu vissiin!! Pehmeet touhuu...

Olin siskon kanssa, mun tytär oli myös mukana ja mun poika oli kuskina, kun kuuluisa lumi yllätti. Poitsu kiltisti nappasi aina kassit kun tulin kaupasta ulos ja kiikutti autoon, kunnes tulin tämän kanssa ulos. Ja hän ei tuota vie.

Tytärkin oli sitä mieltä, että taulu olisi kauniimpi jos sen pamauttaisi veljensä pään läpi:D Hah, noita lapsia:)))

Tiger-kaupasta kummiskin ostin makkariin Mona-Lisan ja Aarresaari kirpulta lähti mukaani Konjakkikaappi (sen niminen tuote oli).

Kumpikin sijoittui siis makkariin ja iltaisin sitten otan konjakit ja arvuuttelen Mona-Lisan hymyn arvoitusta;)

Kaameet kuvat, ei autta itku markkinoilla, mut voin sanoa että livenä todella tunnelmallinen kokonaisuus. Tai noh sehän on katsojan silmissä miten vain;)



Kaappi on pesty, haisee ihan kirkolta??, kuvauksiin laitoin muutaman liinan sisälle hetkeksi.. pitää antaa tuulettua, vai miten tuoksun saa pois?? Sitruunan pala sisälle??


ostin mä jotain järkevääkin kuten mm. parit uudet GG:n kupit.

Lapsi on terve kun se leikkii, vai mitä:)

Hauskaa viikonloppua!!

Anne-Mari

14 kommenttia:

  1. No voihan Anne-Mari, minkä kirppislöydön taas teit! :) Aivan ihana!!! Kokeilpa laittaa soodaa kuppiin, sen pitäisi viedä hajut pois. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei laittanut siskokaan vastaan kun tämän nappasin;) Sopii niin hyvin senkin päälle kaveriksi. Laitoin juuh soodaa sisälle, kiitos muistutuksesta...sooda on se ihme aine.

      Poista
  2. Ihana konjakkikaappi! Tai olla irrotettu jostain peilipiirongista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin en tiiä, siisti se on. Sopii nyt tuon vanhan senkkini päälle kaveriksi. Laitoin ekaksi senkin kulmaan, mutta oli hassun näköinen ilman toista paria...

      Poista
  3. Kaunis kaappi on :) Mä olen joskus hajuja poistanut kaapista niin, että laiton etikkaa juomalasiin ja kaappiin.Ja pesin ihan tolulla...mutta ei kaikista vanhoista kaapeista edes haju kaikki lähde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, täytyy myös kokeilla tuota konstia. Saas kattoo voiko siellä sitten pitää mitään ihmeellistä jos haju ei lähde.

      Poista
  4. Voi miten kaunis kaappi! Toivottavasti saat hajun jotenkin pois. Itse ostin kerran yöpöydän kirpparllta, joka haisi ihna navetalta. Aikana haisteltuani heitin pois..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sentään, toivotaan ettei tätä tartte nakata roskiin. Pitää kokeilla nyt näitä konsteta mitä tänne on vinkiksi kirjoitettu.

      Poista
  5. Kaappi on hieno! Tuonne sisälle kristallilaseja!
    Oletko kokeillut hajuun etikkaa yai kahvia?
    Näin muutama vuosi sitten tuon Mona Lisan taulun livenä, mikä pettymys! Taulu oli suht pieni ja todella tummanpuhuva. Tuo sinun versiosi on paljon kivempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ymmärrä mikä viehtymys mulla on ollut aina Mona-Lisaan, multa löytyy naisen tyynykin;) Kuulemma taulu on pieni, oishan se silti hieno nähdä livenä. Joo kristallilaseja ja sellanen pieni sydäntippapullo sisälle, sitten kaappi ajaa asiansa.

      Poista