perjantai 13. helmikuuta 2015

Color Mix

Perjantai-iltaa kaikille!

Tänään on hankittu Ystävänpäivä kukkia kotiin, herkuteltu vaaleanpunaisella pullalla ja kotiutettu tuoli vanhus kirpulta.

Samoin kisulle on hankittu pehmeä nukkumispesä ja raapimispuu ja joku virikelelukin...kunpa menis pari viikkoinen nopsasti!

Systerin kanssa menty ristiin rastiin raittia ja jatketaan sitten menoa ens viikolla, ettei vain meno hyydy:D

Kaupasta kärryyn pääsi värikkäitä kynttilöitä, keltaisia tulppaaneja ja roosan värisiä ruusuja. Kaapista on kaivettu perintökulhot esille:))

Ai ku tykkään!! Ens viikolla pitää bongata räsymattoja ja muuta kivaa mummulaan<3


Tuoli vanhus<3

Ja lipaston päälle pääsi perintökalleuksia kaapin perältä:
Kulho on Nanny Steel: Grapponia / niin raikas väri

Noi kynttilänjalat...hmm...pitää ne paremmalla ajalla googleta. Onko samaa vai kuka on tekijä?

Anttilasta saapui myös alehintaan tuo rautainen valokuvakehys: siihen tulee aikoinaan poitsun ja kisun yhteiskuva <3Venetsia kynttilöitä halpishintaan - ennen kulkenut sujuvasti ohi, nyt pysähdyin ja ihastuin oitis <3Oikein Hyvää Ystävänpäivää kaikille!

T:Anne-Mari

10 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää sinulle Anne-Mari ♡

  VastaaPoista
 2. Nättiä! Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää! Pian se pari viikkoinen menee....

  VastaaPoista
 3. Kaunista ystävänpäivää!!

  Hyvää kannattaa odottaa ☺

  VastaaPoista
 4. Heissan Ystävä!<3 Ihan ensiksi vieritin kuviasi taaksepäin sillä niin paljon on jäänyt näkemättä sitten viimepäivien. Sinulla on pian suloistakin suloisempi kisu rakkaus pakkaus<3
  Minäkin olen kaivellut aina silloin tällöin kaapin perukoilta esiin aarteitani ja kas kun näyttävätkin taas ihan toisenlaisilta oltuaan vähän aikaa pimennossa:)
  Kauniit kuvat ja nyt ihanaa oleilua nautintoineen ihanassa kodissasi.
  Ystävänpäivä hali<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka <3 Jotenkin nyt kaipaa säpinää sisustukseen vaikka vaalea on niin kaunis väri...kait se tekee sen, tämä pitkä pimeä ajanjakso:)

   Poista
 5. Hyvää Ystävänpäivää :) En näe kunnolla tuota kynttilän jalkaa mutta oletan sen olevan Riihimäen Lasin Tamara Aladinin Rengas ,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa, googletin kertomasi ja samainen luomus sieltä löytyi. Kiitos siis vinkistä:)) Omani on liimattu versio, kuulemma isäni muinoin ne paikannut ja äidin kertoman mukaan kynttilän kuumuus ne rikkoi. Hiukka harmittaa, mutta onneksi näitä voi käyttää ja liimaus ei näy. Mutta arvo meni, tosin ehjänäkään kovin montaa kymppiä maksa.

   Poista