maanantai 16. helmikuuta 2015

Kupillinen kevättä

Heippa!

Oi mitkä auringon paisteet päivisin hohkaa. Aamun pikkupakkaset ja päivällä jo auringon lämmin tunne poskilla, saa mielen iloiseksi ja ruutia kroppaan;)

Kummasti jo ennen iltahukia saa tehtyä kaikenlaista pientä askaretta, kuten nyt oli pakko istuttaa ohransiemeniä parittomiin kaffekuppeihin. Enpä olekkaan ennen istuttanut näihin.

Kupeiksi päätyi vanhaa Arabiaa ja ruusukuppeja...

Nuukahtanut tulppaani päätyi pulloon ja siellä se nyt rehottaa yksinään. Ruusut meinasi myös heti nyykähtää, piti katkoa varresta puolet pois jotta virkistyivät..

Kisuli saapuu ensiviikolla...näin sanottuna pian,mutta melkein kaksi viikkoa vielä...

Tänään jo harjoittelin kissanomistajan roolia, imuroidessa vedin yhden lasikuvun lattialle tuhanneksi pirstaleiksi.....meinasin päästä manaus-sarjan ilmoille, mutta sitten tuli mieleen, mitä jos se olisi ollut kissa joka sen olisi tehnyt?? Eikä sitten harmittanutkaan (kiva, taas pääsi yhdestä tavarasta eroon;)) ja kiltisti poimin sirpaleet ja imuroin taas!Mukavaa Hiihtolomaa / Talvilomaa kaikille jotka sitä viettävät, itse pysyn töissä, huhtikuussa on mun vuoro lomailla:)

Terkuin: Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Hih ;) Maltti on valttia kisujen kanssa juu.Meidän otus ei ole vielä rikkonut kun pari kukkaa ja hyvälle alulle saanut yhden tapetin revinnän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sanoin siskolle jos kissa repii tapettia repiköön olohuoneesta sitten, toinen seinä onkin jo paljas. Makkarista ei tarttisi repiä. Mut juu, eiköhän ole odotettavissa pieniä tuhoja matkan varrella;)

   Poista
 2. Hih, sulla on sama meininki kuin mulla! Hyvä, että yhdestä päästiin eroon ☺
  Mä muistan, kun pojat oli pieniä ja toivoin samaa lelujen suhteen. Jostain syystä niitä ei vaan mennyt rikki...
  Mutta nyt kun jotain särkyy, anti mennä vaan ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Se on vain tavaraa ja kirpputori hintaisia,aina saa uutta:)) Ei meilläkään mennyt lelut,tai pelit rikki...mut mun perintöpeili meni kerran säpäleiksi,kun poika suuttui ja pamautti huoneensa oven täysillä kiinni. Siinä sitten tää mamma parkui sydäntäsärkevästi ja kuunteli kun sisarukset jatkoi vain tappeluaan jostain pelivuorosta. Siitäkin traumasta selvisin...

   Poista