tiistai 10. helmikuuta 2015

Pikkuista näpertelyä

Moi taas!

Ja hah haa, kuinka sainkaan teidät juksattua:DD Sori jos joku veti herneen nenäänsä - ei kait??

Mieli on piristynyt, olen löytänyt iloni (ihan tosi, ei mua kauheasti ole tässä naurattanut), mikä lie syynä, mutta nyt kaikki on hyvin ja halimurua ootan kovasti tänne paijattavaksi. Tyttäreni on sanonut, että kissasta tulee vellipylly, olen ostellyt nukkumispesän (ei varmaankaan nuku siellä, vaan mun viekussa), hienon tunnelin, missä saa hepuloida ja leikkiä, oikein hauskoja leluja (sopii sisustukseen) ja jopa RM-merkkisen ruokakipon ja naksuille oman purkin mallistosta. Hiukka siis hemmoteltu jo etukäteen tulokasta<3

Mahtaako katsoa niitä ja aatella PYH?

No, väriä kun kaipasin askartelin värikkäistä ja kuviollisesta paperista sydämiä ja hmm..pääsiäismunia roikkumaan tuohon oksarykelmään pianoni päälle. Ei ne nyt niin värikkäitä ole, mun lempivärit niissä toistuu: v.pun,turkoosi.

Koriste heppa sai helminauhoja kaulansa ympärille<3


Ai ku tykkään näistä sävyistä <3

Ulkona mitä mahtavin ilma...ihan kuin kevät<3

Terkuin: Anne-Mari


8 kommenttia:

 1. Pienet värin pilkahdukset saa mielen paljon paremmalle, ota kaikki irti auringosta. Täällä ainakin todella kaunis ilma, paitsi katolta taitaa tulla lumet alas ihan kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa:)) Vastaantulijatkin ei oo niin myrtsin näköisiä vaan kulkevat arskat silmillä hymyillen;)

   Poista
 2. Ihana isäntä muuttaa teille harvoin sitä kenekään miestä ihailisi mut sun isäntää kyllä voi huoletta kehua ja ihastella voi mikä suloisuus. :)
  Ihania värejä sinulla ja kauniita askarteluja, meil on nyt hven väritöntä vaikka ruusua ja pitsiä on kaikkialla ja lipastonkin tuunasin ruusuiseksi..nyt pitäisi keksiä harmaalle ja valkoiselle vaan tehosteväri, keltainen kyllä kävisi mutta mutta..jääkööt mokoma hautumaan ilmoille ajatus..
  Välillä minäkin olen aivan alamaissa kirjoitinkin et blogini saa jäädä takavasemmalle juuri tuon alavireisyyden takia mutta onneksi en poistanut sitä..kohtahan tässä piristyy ja on piristytty oikein kunnolla ja kotia sisusteltu :)
  Huokaus sentään kun mie n voi ottaa kissaa..rakastan kissoja eikä koiraakaan saa ottaa kun vuokraisäntä on niin sanonu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä juu takkuaa tää blokkaaminen, nyt kun saanut uutta virtaa uusista väreistä ym niin syntyy taas jutunjuurta:))

   Poista
 3. Tämä auringottomuus on vienyt mehut ja elämän ilon. Kevään myötä se palaa pikkuhiljaa..... Nauti nyt noista askarteluista ja "muista härpäkkeistä", kun isäntä muuttaa ja pikku käpälä rupeaa käymään sisustus muutoksia läpi, ne joutuvat kaappiin tai muuttavat muotoaan tai paikkaa....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkaa kova koulutus ja toivon sen tuottavan tulosta. Tietty olen varautunut siihenkin että pitää jotain siirtää suosiolla piiloon ja turvaan.

   Poista
 4. Juu nuo sun ihanat askartelut varmaan saa ekana kyytiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon ettei heti osaa kiivetä pianon päälle:)) Ainakin kissalle on iso kasa omia leluja, ja kissat oppii siinäkin missä koira (tietty on näitä jukuripäitä).

   Poista