torstai 19. helmikuuta 2015

Täydennystä kokoelmiini

Torstaita kaikille!

Viettänyt tässä vapaita ja eilen oltiin siskojen kanssa Salossa. Tuli koluttua kirput läpi ja hyvin kärryt täyttyi meidän löydöistä.

Oma osuus oli maltillinen (ihan tosi) en löytänyt hattuhyllyä, vaakaa, kahvikuppeja enkä aterimia.

Mutta löysin näitä:


Matkalaukun päällä on punaraitaisia pellavaliinoja sekä tyynynliinoja pitsireunoineen.

Uutena ostin pari GG-kuppia ja puutalon. Kaikki muut kirpun antimia.


Matkalaukku kokoelmaan löytyi siisti musta versio <3


Arabian kulho <3


GG:n kokoelmasta päätyi Audrey raspberry ja Spot raspberry kotiin.


Ensimmäinen lasikulho vanhalla pidikkeellä <3Ja käytävämatto. Samanlainen on äidilläni isona olohuoneessa ja olen sitä ihanoinut aina. 
Tämä oli parvekkeella tuulettumassa ja soodalla olen hinkannut puhtaaksi ja imuroinut vielä tämän. Ja postista hain nämä tänään, jotka hankin fb:n kirpulta, rasia on tämänpäiväinen löytö paikallisesta kirpulta.

Nyt on taas aarteita kerrakseen ja kukkaron nyörit on suljettava:))Viikonloppuja jo etukäteen toivottelen kaikille lukijoille!

Terkuin:

Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä sinullakin :) Minäkin kävin kirppuja kierteleen ja löysin hopeaesineitä.Näin myös matkalaukun mutta se maksoi 80e!!!Uskomatonta kun joku asia on"huudossa" sisustusjuttuna ihmiset roudaa niitä kirpputoreille ihan käsittämättömin hinnoin.Mukavaa loppu viikkoa sinullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo oli hintaa! Kyllä huomaa hinnoissa (kirpullakin) kun joku juttu/esine on nyt SE mitä kaikki etsii. Ja sen olen huomannut että joka toinen hylly pursuu ns. maalaisromantiikkaa...on kippoa ja kuppia ja sinkkiä ja kaikkea siltä väliltä mitä itselläkin on kaapit pullollaan. Vähän joka toinen kyllästyy jo teemaan tai sitten vain sitä tavaraa kertyy itsekullekkin. Niinkuin mulle myös, tässä jo myinkin omia romuja fb:n puolella. Kun jotain kertyy liikaa, on helppo luopua osasta :) Ai niin mun matkalaukku makso 14.70, omituinen toi 70 senttinen perässä... ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nää on sellasia kippoja, joita ei voi vastustaa. Onneksi Kuisma myy hiukka halvemmalla kuin sisustusputiikit, huom!

   Poista
 3. Ihania löytöjä, varsinkin viimeisessä kuvassa !!

  Matkalaukkuja ei koskaan ole liikaa ja ne ovat vain niin käytännöllisiä säilytyksessä ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! Yhessä vaiheessa säilytin kaikki talvivarusteet: pipot, huivit, hanskat niissä....nyt ne tyhjänä nököttää kaapin päällä. (tuli asusteisiin vanhan hajua)

   Poista