keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Simpukka-kranssi

Moi!

Tässä näin RM-fb:n kirpulla ihanan idean, jonka melkein oitis otin "ohjelmaani".

Piti vaan hankkia kasa simpukoita ja paljon kuumaliimaa.

Tein näitä 2kpl, jokaisen myös spray-maalasin ja yhteen tuli myös helmiä joukkoon.

Yksinkertaisen kaunis <3

Ja tänään posti toi mulle etsityn tuikkutelineen RM:n kokoelmasta. Tiedä sitten onko uutta vai vanhaa, mutta hiukka piti etsiä että omani löysin.

Sen verran pitää mainita,että kun poika (19v.) näki tämän, sanoi heti että onpa tyylikäs:)) Ja olen täysin samaa mieltä:)Tuikkutelineeseen mahtuu viisi tuikkua, mutta laitoin vain kolme, ja hyvin loistaa näinkin <3

Jotta kranssi tulisi esille, mahdutin sen koriin. Ympärille kietasin vielä RM-nauhaa.

Ihanaa pääsiäisviikonloppua kaikille ja hyviä vapaita niille joille sitä on suostu. Ja tietenkin myös niille jotka ovat työntouhussa ;)

Anne-Mari

10 kommenttia:

 1. Bling bling, ihana !! ....sanoi se toinen harakka ☺

  VastaaPoista
 2. Oletpa ahkeroinut! Hieno! hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin tulee himo, vois tehdä sarjana päivät pitkät. Samoin sinulle:)

   Poista
 3. Onpas tuo simpukkakranssi kaunis! Ihanan keväinen.
  Toki myös tuikkuteline sopii kokonaisuuteen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös sovikkin, kiitos :) Hmm...mitähän simpukoista vois vielä tehdä??

   Poista
 4. Kaunis kranssi. Simpukoistahan voi tehdä kehykset vaikka taululle tai peilille. Mielikuvitus ja luovuus liikkeelle. :) Hyvää pääsisäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todentotta, tässä jo suunnittelen kukkaruukkua:))

   Poista
 5. Just tänään bongasin tuollaisen simpukkakranssin Facen RM-ryhmässä ja muistin,että mullahan on tuolla iso pussi simpukoita! Että josko mäkin :) ?! Kaunis on! Ja kaunis on tuo kokonaisuus tuikkukynttelikön kanssa.
  Lueskelin tässä samalla aiempia postauksiasi (kun lomalainen ei kiireiltään oo ehtinyt :P ) ja tunnen sun tuskan! Mullakin on joku "kriisi" meneillään,kun tahtoisin enemmän väriä,mutta toisaalta haluan pitää valkoisen yleisilmeen. Nyt kuitenkin "uskalsin" tuoda vähän keväistä pastellia olkkariin ja keittiöön ja kummasti piristi! Mutta sellainen "beach house"-tyyli ois kyllä ihana... Mutta kaunista on sun kotona nytkin,eli eipä hätiä :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule tee ihmeessä, tulee niin nättiä että <3 No ei kait tässä suurempi hätä, maailmassa on paljon pahempaakin, heh...mutta kummasti tavara määrä ahdistaa ja kun tulee vähänkin avan tuntua mulla on paljon parempi olla. Ehkä aikaansa kutakin? Sullakin on niin kaunis ja kotoisa koti, mutta ymmärrän...mitäs me naiset:))

   Poista