tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesäkuun ihanat

Tervehdys!

Nyt posti toi kivat kehykset Lack-hyllyn kylkeen. Oli vieläkin paremmat livenä joten naputtelin ne oitis seinälle. Pitää vain tilata nyt kivat kuvat perheestä kehyksiin...ja paremmat (kauniimmat) koukut seinälle.

Löysin samaisesta nettipuodista tilaukseen edullisen kerrosvadin. Tyyli kuin aito RM, hinta murto-osa aidosta. Muutaman merihenkisen tuikun myös klikkasin (juu...ei mulla oo tarpeeksi kynttiläkippojakaan!) Ehkä toi köyhänhopeinen pinta ja simpukat iski suoraan sydämeen:)

Ruusuja on cooleri jälleen täynnä, oma poika juhli valmistumistaan viime lauantaina ja ruusut niiltä ajoilta. Ilahduttavaa kun ruusut kestää ja kestää, edellinen satsi on parvekkeella ja olleet yli viikon niin tuoreina. Parveke onkin nyt oikein ruusutarha <3

Laittelin nyt kerrosvadin ja tuikut paikoilleen ja kerrosvati sai ylleen ajopuunpalasia (kaikkea sitä pitää tilata :D) mutta pussissa oli myös simpukoita, meritähtiä ja sydämiä joten miksei;)

Systeri varmaan jo naureskelee...puukappaleita olisi saanut ilmaiseksi heitin puuliiteristä:D :DKyl tarttis noihin taulukoukkuihin satsata!!Ihanaa Kesäkuun jatkoa <3

Anne-Mari

2 kommenttia:

  1. Kivan kesäisiä sisustuselementtejä sinulla ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kova oman mökin kaipuu...näillä yritän hillitä sitä :)

      Poista