keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kattaus ja Tee Se Itse-Servettirenkaat

Moi!

Ihana vapaa päivä!! Nyt ladataan akut että jaksaa paahtaa kuutta työpäivää taas putkeen. Ai ai, tätä kesää, kun muut lomailee toiset raataa...no pääsen sitä minäkin vuorostani lomalle, etten valita! (paitsi vähän...)

Eilen kun vuorostani pääsin kotini rauhaan, hain kirppislöytöni sellasen simpukoista tehdyn amppelin ja rikoin sen. Mitä terapiaa olikaan saada rikkoa jotain:))

Amppelista lähti satoja pieniä simpukoita irti ja niistä mulla oli ajatus tehdä servettirenkaat.

Ajatus mainio, toteutus ei niin´ikään ollutkaan helpoimmasta päästä. Vaikka rautalanka oli ohut sellainen, sai tehdä töitä että pikkuruisesta neulanpiston kokoisesta simpukkarei´ästä sain langan läpi. Monet simpukat sivutin turhautuneena ja koska pujottelu oli erittäin hankalaa, nopeutin työtä laittamalla välillä helmiä joukkoon.
Kun rautalangassa oli mielestäni sopivan pitkä osuus simpukoita ja helmiä, kiepsautin ne kolme kertaa ympäri ja sovitin lautasliinan ympärille. Ja kas olikin yksinkertaisen kiva ja nätti. Pitihän sitä toinenkin kaveriksi vääntää (aikaa meni yli kaksi tuntia ähistessä, periksi en antanut)!!

Tänään sitten syön hienosti. Kattauksessa on pala lautaa, ajopuukoristeita, simpukoita, tuikkunen ja tämä servettirengas.

Olen nyt vakaasti päättänyt, että kun syödään (kanaa&riisiä;)) niin syödään sitten hienosti:)

Kattaus on puoli ruokaa! :))
Ei ku syömään!

T:Anne-Mari

*  pätkä lautaa maalta <3
*  simpukat/koristeet Tokmanni sekä Living Deuville
*  vesikannu kirppis
* RM-viinilasi Loviisan Aitta
* lasinalusta H&M
* lautasliina kirppis
* valkoinen liina pöydän päällä kirppis
* simpukka-amppeli kirppis
* tuikku kirppis
* kristallialunen perintöä

4 kommenttia: