perjantai 5. kesäkuuta 2015

Lintulauta

Hei taas!

Löysin kellarista lintulaudan, ja vielä ihana sellaisen:)

Olen ostanut tämän vuosia sitten Adalmiinan Helmestä, ja en yhtään muista onko tämä ollut millaisessa käytössä. Siis sen tiiän, ettei ole ulkona ollut linnuilla ikinä. Muistaakseni ostin tämän, kun tähän oli liikkeessä viritetty valot sisälle ja ihastuin siihen tunnelmaan.

Nyt sen äkkäsin ja oikeastaan muistin, että olen sen kellarissa aina silloin tällöin nähnyt. Tämä piti siis hakea pois pimeästä kellarista ja pesun jälkeen siitä tuli ihana koriste.

Toistaiseksi roikotan tätä olkkarin ikkunanedessä, tiedä vaikka päätyisi johonkin tasolle ja valot sisälle, kun taas syys ja pimenenvät illat koittaa.

Tästä aidosta ja ihanasta RM-lintutaulusta tämäkin vyyhti alkoi purkautumaan: (kuva netistä)Tämä olis ihana!! Mutta vanhempaa RM tuotantoa ja maksaa taasen satasia jos sen joku myisi jossain kirpulla...eli saavuttamaton unelma :(

Mutta ilahduin tästä versiosta: (luettavissa tingi tai törsää)Eihän tämä tarvitse mitään valkoisia maaliviivoja - eihän??? Musta parempi näin :)

T: Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Onpas suloisia! Minä täällä suunnittelen kuinka häädän linnut sotkemasta pois pihasta ja laittelin verkot marjapensaisiin, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onhan niistä riesaakin, mun kerrostalon katolla on naakkoja valtavasti.

   Poista
 2. Ihania! Eihän noita raaski oikeille linnuille käyttöön antaa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RM-versiota ei raaskisi, tämän oman version voisin laittaa omenapuunoksalle kiikkumaan :)

   Poista
 3. Kiitos tuosta edellisen postauksen kisujutusta, oli niin hauskaa (ja tuttua), että oli pakko lukea pariin kertaan! =D Pitäisin itse tuon härpäkkeen noin ja sitten kun joskus on sivellin kourassa muun jutun takia, saattaisin vaihtelun vuoksi sipaista ne RM:llä tunnusomaiset huolimattomat hennot valkeat viirut..ihana vaihdella sisään vaikka kuivattuja kukkia, tunnelmavaloja jne, joten siis tarpeellinen härpäke! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkikäteen naurattaa ja huvittaa nuo tempaukset. Eilen taas harmitti kun Eino vei aidosta RM-tarjotinkorista lätkän pois. Sekin kyllä korjattavissa mutta jos myyn, niin pitää mainita fiksauksesta:(
   Niin pitää katsoa saako lintulauta ne viivat ylleen-toistaiseksi ei. Valot tulee syksyn myötä:)) Nyt taas uusien ideoiden kimppuun!

   Poista
  2. Voi Eino murua mitä oikein puuhailee siellä!! Mutta sitten nuo otukset on kuitenkin niin ihania ettei niille voi olla vihainenkaan <3

   Poista