keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Verkot ikkunaan "ei vesille" :)

Moi!

Tuli yksi idis tässä yhtenä päivänä ja nyt tänään sen toteutin.

Tuttuun tapaan töistä postin kautta kotio. Paketissa oli kalaverkkoa:)) En heitä niitä järveen vaan ajatuksena oli tehdä niistä verhot.

Ekaksi aattelin laittaa ne keittiöön, mutta laitoinkin ne makkariin kun muistin kirpparista ostamani kulahtaneet verhorenkaani. Nyt vasta niille on käyttöä. Ihan kuluneet puiset renkaat ja ruosteiset verhonipsut-hyvä että silloin pulitin pussillisesta yhden euron:D

Verkko on vaalea, myytiin myös sinisenä ja ruskeana. Eilen tuli postista myös ihana rottinkikala ja se ui pika maalauksen kautta "verkkoon" kiinni. Siinä on ja pysyy.

Verkon mukana ostin pikkuisen purjepaatin ja nyt on makuuhuoneen ikkunalla täydellinen rantafiilis<3

Illalla katselen ja seilaan unien maailmaan, tuuli tuivertaa ikkunasta ja saa verkon liikehtimään - täydellistä.Kala sai rm-tyyliin vauhti raidat kylkeen ;)
Asianmukaiset verkkopainotkin kuuluu tähän sisustusverkkoon :)

Ihanan huoleton verho <3

Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Onpas kiva idea!! Ja niin nätit rekvisiitat,että!!! Mullakin on joku merellisen rantatunnelman kaipuu. Mietin josko tota partsia alkais somistaa siihen suuntaan. Saapi nähdä ;)
  Kauniita kuvia täällä taas muutenkin!
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle! (tai jatkoa ja jatkoa,eihän se vielä oo oikein alkanutkaan :/ )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tarttuva kaipuu :) Parveke on oiva paikka saada meritunnelmaa, itsekkin mietin pitäisikö esim. köyttä kieputtaa parvekekaiteisiin...? ja joku vesiteemakin olisi kiva....

   Poista