maanantai 14. huhtikuuta 2014

Huivi

Heipä hei,

tänään on ollut ulkona varsin vaihteleva ilma. On ollut sitä iänikuista tuulta, sitten tuli sellanen mustapilvi eteen ja mitä se heitti taivaalta alas...rakeita, vettä ja sellasen ukkosenpaukun että ikkunat helähti! Mä luulin tosin ekaksi, että joku valtava rekka mennä jytisi katua pitkin;) Lopulta tuli aurinko taivaalta esiin ja mittari näytti parvekkeella +15 astetta. Ai että...laittelin muuten ekat orvokit ruukkuihin<3 Iha-na-ta!!

Mutta joo, äitimuori tuli käymään, syötiin lounasta ja sain hänen tuomana tuliaisen Cran Canarialta, jossa oli veli vaimonsa kanssa olleet käymässä. Oi että kuinka kaunis huivi sieltä saapui mulle<3 Kiitos P&P!!!!

Edna saa pitää sitä harteillaan, mutta heti kun jossain on bileet, mä nappaan huivin omille harteille!

Muori toi mulle ihanan ruusun tullessa ja hiukan shoppilurahaa, jonka sijoitan huomenna ehkä hopeaan....kaipaan jotain hopeista sormusta...ainakin käsky kävi, että sillä ostetaan jotain joka jää muistoksi, eikä ainakaan kiikuteta kirpputoreille;) Muori on aika huumorintajuinen (täytti just 91v.) Oikein teräsmamma, joka on just kotiutunut kahdenviikon kylpylälomalta ja on taas elämänsä kunnossa. Oma pikku Aira Samulin:D


Tämänpäiväinen ruusu<3 Ja värikin oli oikea:)

Ja huivistakin löytyi oikea väri<3








Laitan parvekkeelta kuvia, kun saan sen kuntoon. Kohtapuolin siellä saakin ottaa aurinkoa, ai että! Huomenna Turkuun shoppailemaan tyttären kanssa, kivaa:)))

Terkuin: Anne-Mari

10 kommenttia:

  1. Ihana huivi!! Huokausten huokaus.

    Onpa sulla tosiaan teräsmamma, ihailtava ikä !! Tuo sukupolvi saa kyllä kaiken kunnioitukseni. Kunpa itsekin yltäisi lähellekin, olisin onnellinen ihminen.

    Mukavaa shoppailupäivää huomiselle!

    VastaaPoista
  2. Rakeita ja ukkonen!!!??? Huh...
    Ihanaa, kun on tuollaisia ihania teräsmammoja :) Oikein ihanaa shoppailupäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos! Täällä oli taivas sinisenmusta...huh!

      Poista
  3. Ihana kun on oma Aira suvussa - antaa pontta muillekkin suvun naisille <3

    Ja torso sai uudet vaatteet - mikähän noissa torsoissa oikein viehättää - sitä itse joskus mietin... itse tykkään kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin antaa:) Niinpä, torsoja olen aina ihaillut (vanhoja sellaisia) ja ollut mielessä kunhan joku yksilö löytyy hankin omakseni. Sellanen vanha rähjäinen olisi ihana<3

      Poista
  4. Ihan ensinmäiseksi paljon Onnea ja taputukst päälle<3 ja Onnittelut myös äidillesi<3
    Kaunis huivi joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen vaikkei bileitä olisikaan lähimain. Huivit on myös yksi minun heikkouteni ja päällä joka säällä:) Sinne Turkuun olisin minäkin mielelläni lähtenyt kanssanne:))) Nyt on tulossa kauniita aurinkoisia päiviä ja vaikka vettä sataisi yhtenä päivänä ne sehän ei tahtia haittaa!
    Kauniita kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos<3 Tässä just postasin mun tyynyhulluudesta, koskee myös noita huiveja:)) Ja vanhoja kirjoja, köyhänhopeet, vanhat aterimet.....voi sentään:)) Turusta sain kassillisen tai oikeastaan kaksi sellaista uutta päälle pantavaa;)

      Poista