tiistai 17. kesäkuuta 2014

Eteistä

Moi!

Enpä ole pahemmin kameran kanssa heilunut eteisen puolella. Nyt yritin kuvata, mutta on se hankalaa - kuvista tulee enemmän tai vähemmän sotkuisia.

Eilen kun maalasin mokoman niin tänään sain laittaa tavarat paikoilleen. Eteinen ei ole edelleenkään valmis, sillä halajan yhteen seinään tiiliseinätapettia ja kattopalkkiin myös, joten nyt mennään näillä eteenpäin.

Ikeasta ostin pienen maton ja parit kynttilänjalat (kun ne on niin komiat;)) ja RM-kehykseen koukun.

Sitten suhumaalasin vielä eteisen pikkupatterin! Voi jukulaut kun sain paniikin....suhumaalissa oli lattiakin!! Paniikissa äkkiä moppi käteen....onneksi lähti! Huh!!

Käry oli melkoinen, ristiveto päälle (luojankiitos kamalasta tuulesta!!) ja ite happea haukkaamassa parvekkeen puolella. Tää mamma oli hiukan vauhdissa;) Taisin kyl päästellä ärräpäitä ihan ääneen..

Koska lattia oli kauhian näköinen mustassa maalihöyryssä ja jalan kuvia pitkin poikin, sain pestä sitten koko huushollin. Kyl mä hullu pikkasen olen!

Mutta siitä olen ylpeä, että kun otin suojapaperit varovasti pois, maalia ei ollut seinissä, viereisissä tavaroissa ym;))

Jostain kohtaa löytyi ei toivottua väriä ja luojalle kiitos taikasienestä:D Maailma pelastettu vähintään.


Tästä se lähtee, heippa vaaleanpunainen (kaikenlaista sitä on ennen sutinutkin seiniin!)!!

Siis toi vasemmanpuolinen seinämä, siihen sitten joskus tiili tai lautaseinätapettia - kiitos!

Nyt sudin kauttaaltaan Bungalow-nimistä maalia kaikkiin seinäpintoihin.


Koska mulla on todella vähän tankokaappitilaa, osa kuteista joutuu pakostakin roikkumaan eteisessä.

Mutta kuvitelkaa, toi vasemmanpuolinen seinä oli vielä parikuukautta sitten fuksianpunainen! Ja loput vaaleanpunaista....


Patterin yläpuolelle laitan valokuvia. Kunhan saan kuvat uusiin kehyksiin. RM-kehykseen hankin koukun Ikeasta ja kuvaan pääsee Mummelin muru:)


Oma poika porasi tänään ahkerasti tavaroita paikoilleen. Ovipeili pääsi nyt eteiseen.

Oven edessä on musta jakkara, ja siihen liityykin sitten jo toinen tarina........meinaan poika vei olkkarista mun nojatuolini omalle puolelleen ja toi takaisin tämän jakkaran. Ja mitäs tuolini tilalle? Kerron aikanaan;)Antiques-kyltti on nyt väliaikaisesti patterin päällä. Matto ikeasta. Mainoksille pussukka H&M.Muutama Ikean pakettikortti pääsi roikkumaan lipaston nuppiin. Taidan tuunata nuo nupitkin...hmmm.....


Mutta tällaista täällä olen touhuillut! Onneksi säät sallii sisällä olemisen, ei omatunto naputa kun Mummeli heiluu vain maalisudin kanssa. Ulkona on sellainen tuuli ettei pääse eteen eikä taakse. No pääsee, mutta tuulee kummiskin!

T:Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Hienon näköistä! Musta patteri on kyllä just nappi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekkin siitä. Ekasi piti suhaista valkoista mutta kun sitä ei ollutkaan kaapissani päätin räväyttää mustalla mitä oli jemmassa:)

   Poista
 2. Valoista,avaraa,kivan näköistä! Hyvä sä :) ! Ja kivat nuo mustat elementit siellä seassa. Antaa kivasti ryhtiä. Hitsi ku itsekin uskaltais... Mä ostin joskus talvella ihanan mustan torkkupeiton rimpsuilla. Arvaas onko se vielä paketissaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Mutta syksymmällä otat sen esille-eikös;) Musta tuo mukavasti särmää valkoisen joukkoon.

   Poista
 3. Ootko näyttänyt meille koskaan sitä fuksian punaista seinää?? Tost eteisestä tulee niin huippu kun vielä se tapetti tulee! Eka kuvassa ainakin näyttää hyvin osuvan vielä valokin sille seinälle niin se oikeen ihanasti korostaa sitä tapettia!! En malta odottaa! Mä niin repesin täällä tosta sun suhuttelun tuloksesta, mulla kävi tolleen kerran edellisen kämpän parvekkeella, vähän tuuli vei mukanaan maalia...oli putsaaminen juu... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on tainnut joskus vilahtaa taustalla. Visusti olen ollut kuvaamatta sitä:) Saas nähdä koska saan tapettia käsiini, voi olla että siirtyy syksyynkin tuo homma, mutta eipä mulla kiire ole sen asian kanssa (enää). Pääasia että seinät vaaleni nyt ja sain reiät umpeen (tosin olet tehnyt uusia....) Joo, mulla oli hiukka aikaa nauru kaukana tosta draamasta, kyl tuli kiirus pesemään...:D Hei mäkin olin Cheek:iä katsomassa<3

   Poista
 4. Olet sinä aika mummeli..:) Hieno muutos todella...ja mitä kummaa tulee nojatuolin tilalle...nyt jännittää..laita pian kuvia siitä..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih...ei niin kummallista. Taisin hiukan liioitella. Mutta keinutuoli olisi hakusessa;)

   Poista