maanantai 23. kesäkuuta 2014

Lokerikot

Mukavaa maanantaita kaikille.
Toisilla alkanut loma just tänään, toisilla menossa toinen viikko, kuten allekirjoittaneella. Ens viikolla alkaakin taas työt ja loput kaksiviikkoa lusin elokuun puolessa välissä. Mukava ajatella että parin kuukauden päästä on vieläkin kesää jäljellä.

Nyt onkin ollut tasaisesti sadetta ja harmaata keliä, ilmankos olen saanut lomallani kaikenlaista aikaa.

Eilen kotiuduin maalta juhannuksen vietosta-sai olla sormikkaat käsissä ja villahoust jalassa, mutta sitkeesti istuttiin koko aatto ja päivä pihan puolella, paitsi eilen piti luovuttaa kun ukkosherra tuli kylään.

Tänään keksin laittaa pari lokerikkoa seinälle. Pistin tikkaat rottinkipöydän taakse ja seinälle joskus kirpuilta löytyneet "miljoonahyllyt". Olivat jo valmiiksi valkoiset ostaessa. Molemmissa on kahvat.

Hyllyt on olleet kirjahyllyn sisällä, mutta nyt kiinnitin niihin taululenkit ja pääsivät paremmin esille karuun seinäpintaan. Tykkään tosi paljon tuosta alastomasta seinästä<3 Mielessä kävi jo....että sohvan taakaakin lähtee tapetti vex, mutta ei ei.....nyt saa tuo erä piisata.
Nyt vois tuota tarjotintakin sovitella seinäpinnalle?:D

Käkikello on turhan ylhäällä, sitä tarttis laskea alemmas....

Taidan aloittaa taas maalaus-urakan. Nyt kun emputkin on 2 kuukautta tauolla ei ole mitään tekemistä klo 18-19 välisenä ajalla....tai vois sitä uloskin mennä......

Uusia kujeita jää miettimään: Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Kyllä nyt onkin ollut sellaiset kelit, että ulos ei ole tehnyt mieli vaan sisällä tulee puuhailtua....onneksi sinulla on vielä lomaa jäljellä...elokuussa voikin olla oikein kunnon lomakelitkin...vaikka kovin lämpimästä en itse niin välitäkkään...:)
  Kauniilta näyttää kuvissa...tosi kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kelit juuh;) Onneksi en itsekkään kovin kuumasta välitä. Elokuun kuutamoillat on ihanat, jospa silloin pääsee istuskelemaan parvekkeelle nauttimaan illoista. Kiitos kehuista<3

   Poista
 2. Kivoja juttuja olet touhuillut siellä, nuo hyllythän on tosi nätit seinällä!
  Täälläkin ollaan saatu aikaan kaikenlaista ja tuleepahan enemmän levättyäkin, kun ei oikein ulkonakaan voi olla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekkin näistä hyllyistä:) Mikäs tässä lomaillessa ja laittaa omaa kotiaan kivan näköiseksi (oman näköiseksi;))

   Poista
 3. Olen vähän kade sulle, millä ilveellä sä aina saat kiinnitettyä nuo seinälle tulevat kun etkös sie asustellut yksikseen..? mun mies ei suostu poraamaan näitä espanjalaisia seiniä kun koskaan ei tiedä mitä siellä on takana joten odotan aina nipun puuhia ja sitten tilataan remppamies, turhauttavaa! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh:) Mä kiusaan mun poikaa;) Isommat (Toi ikean valkoinen kehys) tartti ruuvikiinnityksen, mut muut ihan taulukoukulla vaan naputtelin betoniseinään. Taululenkit naputtelin vasaralla lokerikkojen taakse. Joo tiedän tunteen kun saa ootella ja ootella, mullakin on tuo vähän äkkiä kans mieluiten heti-tyyli!

   Poista